|  | 

Coronahulp: Stichting Thuisgekookt, 14.000 buurtgenoten koken graag voor jou!

Coronahulp: Stichting Thuisgekookt, 14.000 buurtgenoten koken graag voor jou!Ben of ken jij iemand die het niet lukt om elke dag een lekkere, verse & gezonde maaltijd op tafel te zetten? Bijvoorbeeld omdat je in een kwetsbare positie zit & daardoor niet graag buiten komt, omdat je een cruciaal beroep hebt & lange dagen maakt of omdat je tijdelijk in quarantaine zit? Bij Stichting Thuisgekookt zijn 14.000 thuiskoks door heel Nederland aangesloten die met liefde maaltijden voor jou maken en deze komen brengen als dit nodig is. Ga naar de website en laat je gegevens achter.

Thuisgekookt laat buurtgenoten elkaar ontmoeten door het delen van eten. Niet iedereen vindt het leuk om te koken en soms lukt het gewoon niet om (iedere dag) een lekkere, verse en vooral gezonde maaltijd voor jezelf te maken. Sommige mensen koken juist heel graag en maken met plezier ook maaltijden voor anderen. Thuisgekookt brengt deze mensen bij elkaar. Wie niet kan of wil koken kan zo een maaltijd bij een buurtgenoot afhalen en leert meteen iemand uit de buurt kennen. Op dit moment zijn er 14.000 thuiskoks aangesloten en worden er via Thuisafgekookt per jaar ruim 100.000 maaltijden gedeeld.


Thuisgekookt maakt vooral veel vaste afspraken tussen mensen die - vanwege hun gezondheid - niet meer (iedere dag) voor zichzelf kunnen koken. Bijvoorbeeld een mevrouw van 92 die moeite heeft met koken waarvoor iemand in diezelfde straat dan 1, 2 of soms zelfs 3 keer in de week een bordje meer kookt en dit zelfs thuis komt brengen als dat nodig is. Een uitkomst in de huidige maatschappij waarin het de bedoeling is dat we langer thuis blijven wonen en meer gebruik maken van ons eigen netwerk.

Thuisgekookt is een Stichting zonder winstoogmerk.

  • Maaltijdservice
  • Door buurtgenoten
  • Vers & warm thuisgebracht
Direct naar Coronahulp: Stichting Thuisgekookt, 14.000 buurtgenoten koken graag voor jou!
maaltijden & boodschappen Coronahulp: Stichting Thuisgekookt, 14.000 buurtgenoten koken graag voor jou!maaltijden & boodschappen Coronahulp: Stichting Thuisgekookt, 14.000 buurtgenoten koken graag voor jou!maaltijden & boodschappen Coronahulp: Stichting Thuisgekookt, 14.000 buurtgenoten koken graag voor jou!maaltijden & boodschappen Coronahulp: Stichting Thuisgekookt, 14.000 buurtgenoten koken graag voor jou!maaltijden & boodschappen Coronahulp: Stichting Thuisgekookt, 14.000 buurtgenoten koken graag voor jou!

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Afhalen, Catering, Bezorging kant-en-klaar, Bezorging boodschappen
Soort maaltijden
Bereid warm, Bereid dagvers, Bereid koelvers, Bereid vriesvers
Maaltijd-typen
Ayurvedisch, Biologisch, Eiwitvrij, Glutenvrij, Halal, Lactosevrij, Natriumarm, Veganistisch, Vegetarisch
Frequentie
Dagelijks, Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks, Anders
Opties bezorgmogelijkheden
Notificatie via sms/chat/mail, Sleutelservice, Afhaalpunt, Op afspraak
Bezorgmogelijkheden toelichting

De vrijwillige thuiskoks brengen de maaltijden met liefde, zonder extra kosten, thuis als hier behoefte aan is.

Extra kosten per bestelling
€ 0,00

Stichting Thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt brengt mensen die het leuk vinden om te koken, ‘thuiskoks’, In contact met mensen die niet altijd meer voor zichzelf kunnen koken. Op deze manier wordt niet alleen iedereen in de buurt voorzien van lekker eten maar zorgen we er ook voor dat buurgenoten elkaar beter leren kennen.

Voor wie is Thuisgekookt?
Bijna iedereen eet graag dagelijks een lekkere, verse en gezonde warme maaltijd. Maar niet iedereen is in de mogelijkheid om zo’n maaltijd elke dag voor zichzelf te bereiden. Voor deze mensen biedt Thuisgekookt een alternatief. Ben je bijvoorbeeld je (chronisch) ziek, kom je net uit het ziekenhuis, heb je niet meer zoveel energie of heb je te maken met een beperking? Dan is Thuisgekookt het platform voor jou.

Wie zijn wij?
Bij Thuisagekookt hebben meer dan 12.500 thuiskoks een profiel. Alle koks hebben aangegeven graag, tegen kostprijs, voor een buurtgenoot te willen koken. Deze thuiskoks deelden de afgelopen 8 jaar al meer dan 550.000 maaltijden. Wij van Thuisgekookt zorgen dat jij in contact komt met een kok bij jou in de buurt die bij jou past.

Kamer van Koophandel: 
55659217
Rechtsvorm: 
Stichting
van € 2,00 tot € 6,00
per maaltijd
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.