|  | 

Bezorg de Zorg (coronahulp)

Bezorg de Zorg (coronahulp)Bezorg de Zorg is een landelijke boodschappenhulp voor o.a. ouderen. Je geeft een boodschappenlijstje door via de website www.bezorgdezorg.nl. Vrijwilligers van Bezorg de Zorg komen de boodschappen brengen op een plaats en tijdsvak naar keuze. Je betaald alleen de boodschappen, de bezorging is gratis.

  • coronahulp
Direct naar Bezorg de Zorg (coronahulp)
maaltijden & boodschappen Bezorg de Zorg (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging boodschappen
Maaltijd-typen
Ayurvedisch, Biologisch, Eiwitvrij, Glutenvrij, Halal, Lactosevrij, Natriumarm, Veganistisch, Vegetarisch
Assortiment

Alles in de supermarkt.

Frequentie
Dagelijks
Opties bezorgmogelijkheden
Notificatie via sms/chat/mail
Bezorgmogelijkheden toelichting

Tijdens het bestellen kies je een tijdsvak. Bezorg de Zorg gaat dan hard aan de slag om een vrijwilliger te vinden voor dat tijdsvak.

Extra kosten per bestelling
€ 0,00

Bezorg de Zorg

Tijden van crisis halen het beste in mensen naar boven. Het coronavirus (COVID-19) laat als geen ander zien dat we als samenleving één zijn. Om onze krachten nog beter te bundelen zijn wij, Roamler, een initiatief gestart: Bezorg de Zorg.

Want, zij die overuren draaien in de gezondheidsinstellingen van Nederland, zullen dagelijks tegen problemen aanlopen die thuisblijvers mogelijk niet of in mindere mate ervaren. Denk daarbij aan iets simpels als het doen van dagelijkse boodschappen; wat als de schappen leeg zijn na een lange dag werken?

Maar ook kwetsbare ouderen ervaren soortgelijke uitdagingen. Zij gaan liever niet meer de straat op om boodschappen te halen, om nog maar te zwijgen over de lange wachtrijen voor de winkels.

Roamler beschikt over een community van duizenden app-gebruikers die daar iets aan willen en kunnen doen. Zij staan klaar om een handje te helpen en boodschappen te bezorgen op locaties waar de zorgverleners of ouderen dat het liefste hebben. Dit mag thuis zijn, maar ook op het werk. Betaald wordt er middels een betaalverzoek (bijvoorbeeld Tikkie) op de smartphone. Omdat dit digitale betaalmiddel een mogelijke uitdaging is voor ouderen, is het belangrijk dat er tijdens het bezorgtijdslot een mantelzorger bereikbaar is om de digitale betaling via SMS of Whatsapp af te ronden.

Op www.bezorgdezorg.nl kunnen zorgverleners en ouderen aangeven welke boodschappen ze nodig hebben. Na het invullen van enkele belangrijke persoonsgegevens wordt de opdracht tot het doen van deze boodschappen in de Roamler app aangeboden aan een legio gemotiveerde Roamlers, die in tijden van crisis graag (en vrijwillig!), een steentje bijdragen.

Statutaire naam: 
Roamler B.V.
Kamer van Koophandel: 
52686310 - 000022602984
Rechtsvorm: 
BV
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.