|  | 

CBR boodschappenhulp (coronahulp)

CBR boodschappenhulp (coronahulp)Het CBR heeft met ANBO en andere maatschappelijke organisaties afgesproken dat hun examinatoren boodschappen gaan doen voor ouderen die door het coronavirus aan huis zijn gekluisterd.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als iemand ANBO of een andere organisatie belt met de vraag of we boodschappen voor hem/haar kunnen doen, dan zoeken we contact met het CBR. Zij zoeken een collega in dezelfde regio en deze CBR-examinator neemt vervolgens contact op met de oudere die graag boodschappen wil laten bezorgen. Samen overleggen zij wanneer de boodschappen worden bezorgd en bij het afgeven van de boodschappen legitimeert de examinator zich met zijn/haar CBR pas.

Boodschappen worden contant of via een betaalverzoek betaald. Uiteraard geeft niemand zijn of haar pinpas mee. De CBR-examinatoren houden zich uiteraard aan de RIVM richtlijnen die gelden in verband met het coronavirus. Zo houden zij bij het afgeven van de boodschappen 1,5 meter afstand.

  • coronahulp
Direct naar CBR boodschappenhulp (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging boodschappen
Frequentie
Wekelijks, Maandelijks, Anders
Opties bezorgmogelijkheden
Op afspraak
Extra kosten per bestelling
€ 0,00

ANBO

Dé belangenorganisatie voor senioren
ANBO is een kennis- en adviescentrum met veel informatie over de onderwerpen inkomen, gezondheid en wonen. We zijn gericht op senioren, maar we staan in verbinding met en open voor andere generaties. We komen al meer dan 116 jaar op voor úw belangen.

Rechtsvorm: 
Vereniging
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.