|  | 

Deliveroo: Jouw favoriete restaurants, bij jou bezorgd.

Deliveroo: Jouw favoriete restaurants, bij jou bezorgd.De missie van Deliveroo is om de manier van eten bestellen te veranderen. We werken samen de beste restaurants, zowel lokaal als internationaal, en brengen het eten waar je van houdt aan je deur. Met alle verschillende restaurants en onze bezorgers brengen we de order bij je in ongeveer 32 minuten. Of je nou een Pad Thai in de avond wilt, een salade voor de lunch, of verse scrambled eggs voor het ontbijt - op ons kan je rekenen.

Door constant te innoveren en uit te breiden, bieden wij de beste keuze en gemak. Ons doel is om geweldig eten direct naar onze klanten te brengen, zo snel mogelijk, vaak in minder dan 30 minuten.

Je kunt bij ons bestellen via de website of via de Deliveroo app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android. Door je postcode in te voeren zie je welke restaurant bij jou bezorgen. Nu kun je gerechten kiezen en je bestelling plaatsen.

Wanneer het restaurant je bestelling ontvangt, gaan ze aan de slag om je eten te bereiden en zorgvuldig te verpakken. Als de bestelling klaar is komt er een Deliveroo bezorger om het eten op te halen en naar jou toe te brengen.

Als je goed voorbereid wilt zijn, kun je je bestelling ook 24 uur van te voren plaatsen voor een geplande tijd.
 

  • Door jou geliefd
  • Door ons bezorgd
  • Zo uit de keuken
Direct naar Deliveroo: Jouw favoriete restaurants, bij jou bezorgd.

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, 's-Hertogenbosch, Tilburg, Utrecht
Type maaltijdvoorziening
Bezorging kant-en-klaar
Soort maaltijden
Bereid warm, Bereid dagvers
Assortiment

Verschilt per restaurant.

Frequentie
Dagelijks, Enkele keren per week, Wekelijks, Maandelijks, Anders
Bezorgmogelijkheden toelichting

Je kunt bestellingen een dag van tevoren plaatsen en elke gewenste bezorgtijd vanaf de middag kiezen.

Extra kosten per bestelling
€ 2,50
Voorwaarden

Let op: het telefoonnummer is alleen bedoeld voor vragen. Het is niet mogelijk om telefonisch bestellingen te plaatsen. Gebruik onze website als je iets wilt bestellen.

https://www.facebook.com/DeliverooNL/videos/1172571402862878/

Deliveroo Netherlands B.V.

Toen Deliveroo’s oprichter en CEO Will Shu in 2013 naar Londen verhuisde, ontdekte hij een stad vol met geweldige restaurants, maar was hij verbaast dat maar zo weinig van hen eten bezorgde. Hij maakte het zijn persoonlijke missie om de allerbeste lokale restaurant direct aan de deur van mensen te krijgen.

Door het aanbieden van snelle en betrouwbare bezorging waarbij de klant de bezorging kan volgen via hun telefoon, heeft Deliveroo een groei in omzet van meer dan 650% meegemaakt. Restaurants die een partner van ons worden zien hun omzet omhoog gaan tot en met 30%, waardoor er duizenden banen in de restaurantsector bij werden gecreëerd

Kamer van Koophandel: 
63605929
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.