|  | 

Boodschappenuurtje voor ouderen en kwetsbaren (coronahulp)

Boodschappenuurtje voor ouderen en kwetsbaren (coronahulp)In de meeste van onze winkels is het voor ouderen en kwetsbaren mogelijk om rustig boodschappen te doen. Speciaal van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 9.00.

We adviseren ouderen in principe om voorlopig thuis te blijven en boodschappen te bestellen. Of om anderen te vragen te helpen met boodschappen. Als dat niet lukt, dan kunnen ze met dit speciale boodschappenuurtje toch boodschappen blijven doen, aldus de supermarktketen.

  • coronahulp
Direct naar Boodschappenuurtje voor ouderen en kwetsbaren (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging boodschappen
Frequentie
Enkele keren per week
Extra kosten per bestelling
€ 0,00
Voorwaarden

Er kunnen lokaal andere tijden gelden. Op ah.nl/winkels vinden klanten altijd de actuele openingstijden van alle vestigingen van Albert Heijn.

Albert Heijn

Everybody Appie
Al 130 jaar is Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo'n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.

Kamer van Koophandel: 
35012085
Rechtsvorm: 
BV
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.