|  | 

Coronahulp: Hulpvraag voor boodschappen

Coronahulp: Hulpvraag voor boodschappenBen of ken je iemand die hulp bij de boodschappen kan gebruiken? In deze moeilijke tijd is het extra belangrijk om er voor elkaar te zijn. Gelukkig zijn er veel mensen die jou of jouw dierbaren graag helpen. Het Rode Kruis koppelt haar vrijwilligers aan mensen die hulp nodig hebben. Ouderen, chronisch zieken of andere kwetsbaren kunnen zich aanmelden via een formulier of de Rode Kruis Hulplijn. Ook buren, familie of vrienden kunnen dat voor deze mensen doen.

Na een aanmelding zorgt het Rode Kruis ervoor dat er een vrijwilliger langskomt. Die blijft buiten op een veilige afstand staan en vraagt of alles goed gaat en of er iets is dat hij of zij kan doen. Denk bijvoorbeeld aan het doen van boodschappen. Samen kunnen jullie afspreken dat de vrijwilliger op regelmatige basis langskomt of opbelt.
 

  • coronahulp
Direct naar Coronahulp: Hulpvraag voor boodschappen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging boodschappen
Frequentie
Wekelijks, Maandelijks, Anders
Extra kosten per bestelling
€ 0,00

Rode Kruis

Hulp aan mensen in nood
Daar staat het Rode Kruis voor. Tijdens noodsituaties, bij rampen en conflicten. Dichtbij en ver weg. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld zijn we overal aanwezig. En omdat we met veel zijn kunnen we altijd helpen.

Wij geloven, vanuit de grond van ons hart, dat je elkaar in nood helpt. Hoe dan ook. Dat iedereen onvoorwaardelijk, altijd en overal op medemenselijkheid moet kunnen rekenen. Uit respect voor elkaar, van mens tot mens. Dat is wat ons drijft in alles wat we doen. Wij zijn hier om te helpen.

Statutaire naam: 
Het Nederlandse Rode Kruis
Kamer van Koophandel: 
40409352 - 000005475341
Rechtsvorm: 
Vereniging
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.