|  | 

RSZK: Personenalarmering

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw eigen woonomgeving. Toch kunnen er onverwachte momenten voorvallen waarop u acuut hulp nodig heeft. Dan wilt u verzekerd zijn van professionele alarmopvolging of hulp van uw eigen contactpersonen (sociale alarmopvolging). Die zekerheid wordt u geboden als u gebruik maakt van personenalarmering.

Hoe werkt personenalarmering?
De apparatuur die u ontvangt bestaat uit een alarmeringstoestel en een hals- of polszender. In een noodsituatie komt u met één druk op de knop van uw hals- of polszender en alarmeringstoestel direct middels een spreek-luisterverbinding in contact met de meldcentrale waar deskundige mensen uw situatie inschatten, snel handelen en indien nodig direct professionele hulp van RSZK thuiszorg of uw eigen contactpersonen inschakelen. Indien u kiest voor professionele opvolging door RSZK thuiszorg dan is het verplicht een sleutelkluisje te (laten) plaatsen. Zonder sleutelkluisje kan onze opvolging niet gegarandeerd worden. 

  Direct naar RSZK: Personenalarmering

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-de Mierden, Veldhoven, Waalre
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Ja
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Voorwaarden

  U heeft hiervoor geen indicatie nodig.
  Personenalarmering is er voor iedereen die zorg nodig heeft, u hoeft dus (nog) geen cliënt bij ons te zijn.

  Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen

  De RSZK is een organisatie met woonzorgcentra, een Revalidatie Centrum voor Senioren, hospice en een zorgboerderij. Ons werkgebied omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is wat wij bieden aan onze cliënten. Op dé plek waar zorg nodig is. Aan jonge en oudere senioren, chronisch zieken en gehandicapten die als gevolg van ouderdom, ziekte of een handicap beperkingen ervaren. 

  Zorg en diensten aan huis
  Vitaal en fit thuis blijven wonen is natuurlijk het prettigst. En dus bieden we een grote diversiteit aan zorg en diensten aan huis. Van thuiszorg of hulp bij het huishouden tot behandelingen aan huis, van maaltijdservice tot personenalarmering en van klussendienst tot het bieden van gezelschap aan ouderen en welzijnsdiensten. Maar ook dagactiviteiten in onze woonzorgcentra voor senioren die zelfstandig wonen maar behoefte hebben aan gezelschap of structuur.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.