|  | 

Salvidas Alarm

Het Salvidas Alarm verzekert u van hulp, ook als u niet in staat bent om op uw groene alarmknop te drukken en dat geeft een gerust gevoel. Verzeker u van hulp als u zelf niet meer kunt bellen of iemand roepen. Het Salvidas Alarm stuurt een alarmbericht uit naar uw vriend, vriendin, familie, buurvrouw of hulpverlener wanneer u niet in staat bent om op de 'groene alarmknop' te drukken. Download het Salvidas Alarm als app in de Google Play store.

Het Salvidas Alarm biedt mobiele alarmering en stuurt een alarmbericht naar uw 'Redder in nood' indien u niet in staat bent om zelf hulp in te schakelen. Het is een dagelijkse herinnering om na te gaan of het goed met u gaat. U kunt zelf bepalen wie uw 'Redder in nood' is. Dit kan een goede vriend, vriendin, familielid of mantelzorger zijn.

Voor wie?
Het Salvidas Alarm ondersteunt ouderen om langer zelfstandig te blijven wonen. U drukt dagelijks op de groene alarmknop, lukt dit niet dan stuurt het Salvidas Alarm automatisch een alarmbericht naar uw 'redder in nood':

  • Alleenstaanden: U woont alleen en komt in een situatie terecht waarbij u zelf niet in staat bent om hulp in te schakelen. Het is fijn om te weten dat een vriend, vriendin, familie of collega dan een alarmbericht krijgt.
  • Mantelzorgers: U krijgt alleen een alarmbericht wanneer degene die u verzorgt het Salvidas Alarm niet heeft uitgezet. Met andere woorden: 'Geen bericht is goed bericht'.
  • Geen aanschafkosten
  • Geen abonnementskosten
  • 100% Gratis
Direct naar Salvidas Alarm

Aanvullende informatie

Prijs is incl. alarmcentrale
Nee
Locatie alarmering
In en om de woning, Buitenshuis en onderweg
Alarmoproep
Naar eigen netwerk (sociaal alarm)
Alarmopvang
Eigen netwerk

Mnemonics

Kamer van Koophandel: 
09093088
€ 0,00
per maand
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.