|  | 

Proteion : Sociale Alarmering - Leudal en Maasgouw

Sociale alarmering maakt het mogelijk om, met één druk op de knop, hulp in te schakelen in geval van nood. Dag en nacht. Met een alarmtoestel in huis en een halszendertje maakt u heel eenvoudig alarm. Het alarmsignaal gaat automatisch naar een meldkamer die 24 uur bereikbaar is. Zonder dat u een telefoon hoeft op te nemen, heeft u op afstand een spreek-luisterverbinding met deze centrale. Zij schakelen snel de benodigde hulp in: de door u opgegeven contactpersonen of professionele hulp.

Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen: in je vertrouwde straat van het dorp waar je al jaren woont. Leeftijd, beperking op ziekte kunnen dit echter moeilijk maken. Want op welke manier komt er hulp op een onverwacht moment? De kinderen of buren kunnen immers ook niet altijd in de buurt zijn. En wie weet in geval van nood nog het juiste telefoonnummer in te toetsen?

  Direct naar Proteion : Sociale Alarmering - Leudal en Maasgouw

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Leudal, Maasgouw
  Prijs is incl. alarmcentrale
  Nee
  Locatie alarmering
  In en om de woning
  Alarmoproep
  Naar professionele alarmcentrale
  Alarmopvang
  Eigen netwerk, Thuiszorgorganisatie
  Voorwaarden

  Sociale alarmering van Proteion is alleen beschikbaar in de gemeenten Leudal en Maasgouw.

  Proteion

  Wij zijn Proteion, een middelgrote zorgorganisatie in Noord- en Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant. Het is ons werk u te helpen als de jaren gaan tellen en u zorg en ondersteuning nodig heeft om actief te blijven en van uw leven te genieten. Naar behoefte zullen wij u daarbij ondersteunen, verzorgen, verplegen en behandelen. We zijn ervoor opgeleid, we worden erin bijgeschoold, we doen het met hart en ziel.

  Onze ruim 3.000 professionele medewerkers en 1.500 enthousiaste vrijwilligers bieden dagelijks hoogwaardige zorg en ondersteuning aan ruim tienduizend cliënten. Thuis bij voorkeur, zolang het gaat en u zich daar prettig bij voelt. Of in een comfortabel service-appartement, waar u zelfstandig woont in een beschermde omgeving met zorg altijd dichtbij. En als u veel verpleging en intensieve zorg nodig heeft, bent u welkom in een van onze gastvrije zorgcentra.

  Het Griekse woord proteion betekent ‘allereerst’, ‘op de eerste rang’, ‘in de eerste plaats’. Met de naam Proteion brengen wij tot uitdrukking dat onze cliënten op de eerste plaats komen. Het gaat allereerst om u. Uw leven, uw wensen, uw mogelijkheden en uw beperkingen – wij schikken ons naar u.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.