|  | 

Restaurant De Dilgt - Haren

Het restaurant in ZINN locatie De Dilgt is dagelijks geopend voor bewoners, bezoek, buurtbewoners en andere geïnteresseerden. Geniet van koffie met iets lekkers, lunch, borrel of warme maaltijd. Van harte welkom!

Restaurant De Dilgt bevindt zich in ZINN locatie De Dilgt en is voor een ieder toegankelijk. U kunt hier uitgebreid en lekker eten. Zo kunt u al voor € 7,40 genieten van een warme maaltijd. U bent van harte welkom om spontaan aan te schuiven, reserveren is niet nodig. Het restaurant kenmerkt zich door een uitstekende service en dienstverlening.

Bij de koffiecorner, in het entreegebied, wordt een heerlijke variatie aan koffie geschonken. Voor € 1,50 kunt u bijvoorbeeld genieten van een cappuccino, espresso of latte.

Openingstijden:
- Restaurant De Dilgt: 08.00 - 20.00 uur. De keuken sluit om 19.00 uur.
- Grand Café De Dilgt Maandag t/m woensdag van 14.00 - 17.00 uur en donderdag t/m zondag van 14.00 - 19.00 uur.

  Direct naar Restaurant De Dilgt - Haren

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Haren
  Type maaltijdvoorziening
  Eten buitenshuis
  Soort maaltijden
  Bereid warm, Bereid dagvers
  Frequentie
  Dagelijks
  Extra kosten per bestelling
  € 0,00

  ZINN

  Wij zijn ZINN, dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Meer dan tweeduizend medewerkers van ZINN zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. Met de onmisbare hulp van een grote groep enthousiaste vrijwilligers.
   
  Wie wij zijn
  Achter de naam ZINN (Zorgorganisatie in Noord Nederland) gaat een lange historie schuil in de zorg voor ouderen. Al in 1933 werd de eerste steen gelegd van verzorgingshuis Avondlicht in Haren, de voorloper van ZINN. De naam ZINN bestaat sinds 2010. Onder deze noemer bieden we een groot aantal diensten aan op het gebied van wonen en zorg voor ouderen, thuis of in één van onze woonzorglocaties.

  Zorgprofessionals en vrijwilligers
  ZINN telt meer dan tweeduizend medewerkers. Uitstekend opgeleide zorgprofessionals, zoals verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en specialisten ouderengeneeskunde. Daarnaast zijn er in onze woonzorglocaties dagelijks vele vrijwilligers te vinden. Samen met onze medewerkers doen ze hun uiterste best voor ruim tweeduizend bewoners en thuiswonende ouderen.
  Paradepaardje van ZINN is de woonassistent, een extra medewerker in de huiskamer die zorgt voor aandacht en sfeer.

  € 7,40
  per maaltijd
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.