|  | 

Tomzorg online zorgwinkel

Tomzorg online zorgwinkelBent u op leeftijd en gaat het lopen minder makkelijk? Komt u moeizaam uit bed of van het toilet? Of zit uw been in het gips en heeft u een rolstoel nodig? We begrijpen dat dit grote invloed heeft op uw dagelijks leven. Door deze ongemakken komt u wellicht niet vaak buiten en trekt u er minder snel op uit. Gelukkig biedt Thuiszorgwinkel Tomzorg uitkomst. Wij bieden verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid.

Onze producten lopen uiteen van rollators, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op stoelen tot aan hulpmiddelen voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Dankzij onze zorgproducten zullen kleine beperkingen een minder grote invloed hebben op uw dagelijkse leven. Bovendien bent u met onze mobiliteitsproducten een stuk minder afhankelijk van anderen en blijft u zelfstandig.

Tomzorg heeft een perfect bereikbare showroom waar u alle (zorg)producten kunt uitproberen. Er is een testbaan zodat u een realistisch beeld krijgt van het dagelijks gebruik van uw scootmobiel, rolstoel of rollator.

  • Montageservice
  • 30 Dagen retour
  • Laagste prijsgarantie
Direct naar Tomzorg online zorgwinkel

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Advies, instructie, voorlichting
Spoedhulp mogelijkheid
Nee

Tomzorg

De basis voor Tomzorg is enige jaren geleden ontstaan tijdens het ziekbed van mijn vader. Hoewel ik zelf jarenlang in de zorg werkzaam ben geweest, merkte ik hoe lastig het was om de juiste zorgproducten voor hem te vinden.

Als u nog nooit met de zorg in aanraking bent geweest en eigenlijk niets over de zorg weet, bent u volledig overgeleverd aan de persoon die u dan treft. Het is belangrijk dat u juist en volledig geïnformeerd wordt, zeker als u producten op de korte termijn nodig heeft. Ook de vraag of u moet kopen of huren is belangrijk: kunt u af met een standaard huurproduct of kiest u voor uw eigen zorgartikel dat naar uw wens is

Dit heeft mij gemotiveerd om samen met gepassioneerde collega’s een informatieplatform met webshop te starten waar iedereen die met de zorg in aanraking komt volledig wordt geïnformeerd over alle artikelen die specifieke zorg kunnen bieden. Vervolgens kunt u langskomen in de showroom om een product uit te proberen, of het gelijk aanschaffen via de webshop.

We doen dit vanuit:

  • Passie voor de zorg en om iedereen die zorg nodig heeft zo goed mogelijk te kunnen helpen.
  • Compassie met iedereen die zelf voor de zorg moet betalen en vaak de verkeerde keus maakt door onvolledige informatie.
Tom van Oostrum

Statutaire naam: 
Bedrijfsinformatie Tomzorg B.V.
Kamer van Koophandel: 
60395044 - 000029595576
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.