|  | 

Wijkverpleegkundige Zorg aan huis Baarn

Voor de meeste mensen is er geen betere plek dan thuis. Daarom organiseren we hulp en ondersteuning zoveel mogelijk dichtbij huis. De wijkverpleegkundige is een belangrijke schakel hierbij en helpt mensen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen in Baarn.

Wanneer u zorg gaat regelen, voor uzelf of voor iemand anders, is de wijkverpleegkundige een belangrijk aanspreekpunt. Hij of zij voert het eerste gesprek met u en stelt de zorgindicatie op, die nodig is om voor zorg, behandeling en hulp in aanmerking te komen. Daarbij overlegt de wijkverpleegkundige met u en met de mensen om u heen. Samen bespreken we wat u nog zelf kunt en waarbij u hulp kunt krijgen van uw partner, familie en vrienden. Zo ontstaat een goed beeld van wat Lyvore u aanvullend kan bieden aan zorg, begeiding en behandeling.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met de wijkverpleegkundige in Baarn, hiervoor heeft u geen verwijzing nodig. Uiteraard zijn er voor u geen kosten verbonden aan dit eerste gesprek.

  Direct naar Wijkverpleegkundige Zorg aan huis Baarn

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Baarn
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Lyvore

  Bij Lyvore kennen we als geen ander de weg op het gebied ouderenzorg, geriatrische revalidatie en dementiezorg. Lyvore is in 2016 ontstaan uit Zorgpalet Baarn-Soest en Birkhoven Zorggoed.

  Statutaire naam: 
  Stichting Lyvore
  Kamer van Koophandel: 
  41190449 - 000023661968
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.