|  | 

Zorg aan Huis/wijkverpleging/thuiszorg

Ook als uw gezondheid wat minder wordt. Met zorg aan huis krijgt u thuis de verzorging of de verpleging die nodig is om zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Wijkverpleging/thuiszorg is er voor mensen die thuis behoefte hebben aan huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn, op het moment dat deze nodig is, of zeven dagen in de week. Warande levert wijkverpleging/thuiszorg in de Finspong te Zeist en in Houten rondom de wijk waar Warande Wooncentrum De Loericker Stee is gevestigd.

Persoonlijke verzorging:
dit betreft hulp bij bijvoorbeeld douchen, aankleden, scheren, tandenpoetsen, een prothese aanbrengen, verliggen in bed, bewegingen oefenen of vervoer per rolstoel.

Verpleging:
dit betreft de hulp bij bijvoorbeeld medicijninname, zuurstofbehandeling, een injectie, een infuus of katheter aanbrengen, wondverzorging, controles op lichamelijke conditie, voorlichting, advies over hulpmiddelen, of palliatieve zorg.

  Direct naar Zorg aan Huis/wijkverpleging/thuiszorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Houten, Zeist
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Stichting Warande

  Warande biedt ouderen met een complexe zorgvraag professionele zorg en behandeling, een zinvolle daginvulling en een aantrekkelijke woonomgeving, die bijdragen aan een persoonlijke kwaliteit van leven.

  Statutaire naam: 
  Wooncentrum Heerewegen
  Kamer van Koophandel: 
  41180032 - 000010266453
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.