|  | 

24 uurs inwonende zorgverlening

24 uurs inwonende zorgverlening24-uurs Zorgservice helpt mensen die vaak in aanmerking komen voor een woonplek in een verpleeghuis maar liever thuis blijven wonen. Een inwonende zorgverlener biedt u de zorg op maat die u nodig heeft. De professionele mantelzorgers kunnen ook uw naasten ondersteunen in hun zorgtaken. Doordat de geboden hulp ingekocht kan worden via het persoonsgebonden budget (PGB) blijft de zorg vaak erg betaalbaar. Zo biedt 24-uurs Zorgservice al 24-uurs inwonende zorg vanaf €99,00 per dag.

  • 24 uurs zorg
  • zorg au-pair
  • inwonende zorgverlener
Direct naar 24 uurs inwonende zorgverlening

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Begeleiding, Verzorging of verpleging
Thuiszorg specialisatie
Lichamelijke beperking, Dementiezorg, Palliatieve zorg, Specialistische zorg
Spoedhulp mogelijkheid
Ja
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)

24-uurs Zorgservice B.V.

24-uurs Zorgservice is een bureau gespecialiseerd in bemiddeling van 24-uurs inwonende particuliere thuiszorg, waarbij onze cliënten centraal staan. Wij staan voor persoonlijk contact en doen er alles aan om u de zorg te bieden die u nodig heeft.

In de thuiszorg wordt het steeds drukker, terwijl er steeds minder zorgverleners zijn. Hierdoor moeten verzorgers steeds sneller werken en hebben zij minder persoonlijke aandacht voor hun cliënten. Terwijl dat juist is waar veel cliënten behoefte aan hebben. Door te werken met veelal buitenlandse zorgverleners biedt 24-uurs Zorgservice hiervoor een oplossing.

Onze verzorgers komen vaak uit Polen, waar zij goed opgeleid zijn en ervaring hebben opgedaan in de zorg. Zij zijn volledig gediplomeerd en ook gekwalificeerd om in Nederland te werken.

Daarnaast is de zorgcultuur in Polen zo dat Poolse zorgverleners van huis uit gewend zijn om voor hun naasten te zorgen. Zo is het in de Poolse cultuur ingebakken om voor oudere familieleden te zorgen. Hierdoor is de persoonlijke benadering ook duidelijker terug te zien in de zorg. Voor 24-uurs Zorgservice is dit het grootste voordeel van werken met Poolse zorgverleners.

Voordat zij naar Nederland komen worden ze goed voorbereid. Zo krijgen ook alle verzorgers een basiscursus Nederlandse taal en cultuur. Daarnaast spreken onze zorgverleners ook altijd Duits, Engels en/of Frans.

Statutaire naam: 
24-uurs Zorgservice B.V.
Kamer van Koophandel: 
76084434
Rechtsvorm: 
BV
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.