Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Taxivervoer

Betrouwbaar, punctueel en alle aandacht voor de passagier. Dat zijn de drie pijlers waarop het taxivervoer van A-Tax de Vries rust.

  Direct naar Taxivervoer

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alkmaar, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hillegom, Katwijk, Langedijk, Lisse, Noordwijk, Teylingen, Uitgeest, Velsen, Zandvoort
  Varianten
  Reguliere taxi, Rolstoelvervoer

  A-Tax de Vries Personenvervoer

  De huidige directeur Anton de Vries nam A-Tax de Vries in 1987 over. De activiteiten van het bedrijf concentreerden zich toen nog op het reguliere taxivervoer in en rond Hillegom. In de eerste jaren nam de omvang van A-Tax de Vries langzaam toe. Dat duurde tot 1996. In dat jaar startte A-Tax de Vries met het Treintaxivervoer in Haarlem en werd het bedrijf in één klap fors groter. In de jaren daarna zette de groei zich voort. Zeker na 2000, toen de markt voor het personenvervoer door de overheid werd vrijgegeven, slaagde A-Tax de Vries er in uit te groeien tot een van de grotere taxivervoerbedrijven in het westelijk deel van de Randstad.

  Op het gebied van het rolstoel- en leerlingenvervoer is A-Tax de Vries nu de belangrijkste aanbieder in Noord- en Zuid-Kennemerland, de Duin- en Bollenstreek en de Haarlemmermeer. In de Duin- en Bollenstreek rijdt A-Tax de Vries nog steeds regulier taxivervoer en in het hele werkgebied worden auto's met chauffeur verhuurd voor zakelijk vervoer. Daarnaast beschikt A-Tax de Vries in Hillegom sinds enkele jaren over een eigen tankstation voor het eigen wagenpark, een wasstraat en een inbouwstation voor navigatie- en communicatieapparatuur.

  Statutaire naam: 
  A-Tax de Vries Taxi B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  28103111 - 000019822839
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.