|  | 

Vakantiezorg

Heeft u in uw thuissituatie zorg nodig maar wilt u ook wel eens lekker op vakantie? Op Texel is dit mogelijk via Omring Thuiszorg! Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om er op uit te gaan als u gehandicapt bent of afhankelijk bent van zorg door anderen. Omring Thuiszorg biedt u de zorg die u nodig heeft tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning op Texel.

Zo regelt u zorg tijdens uw vakantie op Texel
Als u tijdens uw vakantie op Texel zorg wilt ontvangen neemt u per telefoon of mail contact op. Als u een Persoons Gebonden Budget (PGB) heeft, sluiten wij met u een tijdelijke zorgovereenkomst af. Krijgt u zorg in natura, dan nemen wij contact op met uw vaste zorgaanbieder en sluiten met hen een overeenkomst vakantiezorg af. Wij verzoeken u de zorg minstens twee maanden voor aanvang van uw vakantie bij ons aan te vragen. Mocht uw komst naar Texel niet doorgaan, dan kunt u de gereserveerde zorgvakantie kosteloos annuleren.

Het is niet in alle vakantieaccommodaties mogelijk om vakantiezorg te krijgen. Sommige vakantieverblijven zijn niet geschikt om u de zorg te bieden die u nodig heeft. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u vóórdat u een vakantieverblijf boekt contact met ons op te nemen. De normen waaraan uw vakantieverblijf moet voldoen nemen we dan telefonisch met u door. Dus vraag vroegtijdig zorg aan. Als u bij uw vakantiereservering rekening houdt met deze voorwaarden, weet u zeker dat wij voor u klaar staan tijdens uw vakantie!

Wat zijn de kosten voor vakantiezorg?
De kosten hangen af van uw situatie. Betaalt u in de thuissituatie een eigen bijdrage, dan betaalt u deze ook voor de vakantiezorg. Als u niet over een geldige indicatie beschikt, dan ontvangt u een rekening voor de geboden zorg, op basis van het NZa-tarief. Komt u uit het buitenland? Dan ontvangt u na afloop van uw vakantie een rekening voor de geboden zorg, op basis van het NZa-tarief.

  Direct naar Vakantiezorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Texel
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Omring

  Omring en haar voorgangers hebben al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. We richten ons op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar eigen leven wil inrichten.

  We dragen met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven. Vanuit onze kernwaarden eigen regie, samen en positief. Door mensen te stimuleren de dingen te blijven doen, die zij zelf kunnen doen. Met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers. En door er te zijn voor mensen op kwetsbare momenten. Met goede zorg en ondersteuning. Zowel thuis als in onze woonlocaties. We werken met kennis, ervaring en natuurlijk met gevoel.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.