|  | 

Parento Thuiszorg: Persoonlijke verzorging en verpleging

Parento Thuiszorg: Persoonlijke verzorging en verplegingProfessionele zorgaanbieding op maat. Met vaste medewerkers, dus een vertrouwd gezicht. Gespecialiseerd in palliatieve zorg en zorg rond om dementie. Veel ervaring met chronische zorg zoals MS.

Professionele zorgaanbieding op maat. Met vaste medewerkers, dus een vertrouwd gezicht. Gespecialiseerd in palliatieve zorg en zorg rond om dementie. Veel ervaring met chronischezorg zoals MS.
Tarieven per uur:
€36,00 begeleiding
€44,50 verzorging
€63,00 verpleging

  • Zorg op maat
  • Vertrouwd gezicht
  • Proffesioneel
Direct naar Parento Thuiszorg: Persoonlijke verzorging en verpleging
thuiszorg Parento Thuiszorg: Persoonlijke verzorging en verplegingthuiszorg Parento Thuiszorg: Persoonlijke verzorging en verpleging

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel, Zuidplas
Soorten hulp
Begeleiding, Verzorging of verpleging
Thuiszorg specialisatie
Dementiezorg, Palliatieve zorg, Specialistische zorg
Spoedhulp mogelijkheid
Ja
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via gemeente, Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor
Voorwaarden

Nee.

Parento Thuiszorg

Thuiszorg op maat, gewoon dichtbij!

De naam van onze organisatie is een van de basis onderdelen van de visie en de missie. Parento is de samenvoeging van “Parent” en Pareto. Parent staat daarbij voor de (thuis)zorg die wij verlenen, parenting kan vertaald worden als ‘zorgen voor’. Pareto komt van de Italiaanse filosoof Pareto. Van hem komt de “Pareto oplossing” waarbij er een voor alle partijen zo gunstig mogelijk oplossing wordt gerealiseerd. De combinatie van deze zaken is ons leidraad:

“We concentreren ons in de zorg op wat echt belangrijk is en realiseren daarbij een voor alle betrokken partijen zo gunstig mogelijke oplossing.”

van € 36,00 tot € 63,00
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.