|  | 

De Zilverlijn, belservice voor ouderen

De Zilverlijn, belservice voor ouderenAls u zich aanmeldt via de site of telefonisch, wordt u regelmatig gebeld door onze professionele vrijwilligers. Zij bieden u een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek. Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk.

  • Vertrouwelijk
  • Kosteloos
  • Vrijblijvend
Direct naar De Zilverlijn, belservice voor ouderen
ontmoeting De Zilverlijn, belservice voor ouderen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Ontmoetingsvarianten
Telefooncirkel
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

U kunt zich aanmelden voor de Zilverlijn door het formulier op de site in te vullen of te bellen. U wordt vervolgens binnen 14 dagen teruggebeld.
Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk en is deelname aan de Zilverlijn volledig kosteloos en vrijblijvend.

Stichting Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds is een landelijk goed doel. Samen met bedrijven en instanties, overheden, donateurs, ambassadeurs, vrijwilligers en medewerkers zetten we ons in voor hetzelfde doel: een samenleving waarin iedere oudere zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst.

Het Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Daarom beloven we iedereen die met ons meedoet dat ouderen blijven genieten. We verbinden mensen en organisaties om samen eenzaamheid en kwetsbaarheid onder ouderen aan te pakken.

Onze aanpak
Het Nationaal Ouderenfonds zet hierbij haar deskundigheid, ervaring, financiële kracht en netwerk in. We signaleren problemen, wensen en behoeften van ouderen. We analyseren de samenhang in deze wensen en behoeften en ontwikkelen hiervoor passende projecten en diensten, indien nodig op maat. De vraag van de oudere staat centraal in al ons werk. We luisteren naar wat ouderen willen, proberen dit te realiseren en betrekken ouderen op deze manier weer bij de maatschappij

Kamer van Koophandel: 
41150459
Rechtsvorm: 
Stichting
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.