|  | 

De Zellingen: Rolstoeldansen

De Zellingen: RolstoeldansenBewegen op muziek in de rolstoel en al die oefeningen afsluiten met een mooie dans. De dansen worden aangeleerd door een gediplomeerde activiteitenbegeleider. Twee keer per maand op maandag van 10.00 – 12.00 uur, Muziekhof, Rijckehove.

Bewegen op muziek in de rolstoel en al die oefeningen afsluiten met een mooie dans. Dat is genieten. De dansen worden aangeleerd door een gediplomeerde activiteitenbegeleider. Gezelligheid staat voorop. Vrijwilligers begeleiden u graag. Twee keer per maand op maandag van 10.00 – 12.00 uur, Muziekhof, Rijckehove.

  • Gezelligheid
  • Activiteitenbegeleider
  • Bewegen op muziek
Direct naar De Zellingen: Rolstoeldansen
ontmoeting De Zellingen: Rolstoeldansenontmoeting De Zellingen: Rolstoeldansen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Nee.

De Zellingen

De Zellingen is een toonaangevende zorginstelling. In de dienstverlening staan gastvrijheid, veiligheid en echte aandacht voor de cliënt centraal. De instellingen worden gekenmerkt door een goede en gezellige sfeer. De Zellingen biedt zorg, advisering, behandeling, begeleiding en huisvesting aan mensen die hiervoor een indicatie hebben. Daarnaast biedt De Zellingen aanvullende diensten aan ouderen die hen in staat moeten stellen zo lang en plezierig mogelijk thuis te blijven wonen.

€ 3,00
per keer
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.