|  | 

De Zellingen: Projectactiviteiten/Creaclub

De Zellingen: Projectactiviteiten/CreaclubNaast alle activiteiten wordt er met projecten gewerkt die een heel kalenderjaar lopen. Het is leuk om met elkaar creatief bezig te zijn. Elke donderdag van 10.00 – 11.30 uur, Binnenhof, Rijckehove.

Naast alle activiteiten wordt er met projecten gewerkt die een heel kalenderjaar lopen. Een project heeft een thema, dat als rode draad door alle projecten heen loopt. Het is leuk om met elkaar creatief bezig te zijn. Bovendien zal het werk uiteindelijk opgenomen worden in de expositie van de locatie. Ook bouwen we hier decors voor activiteiten. Elke donderdag van 10.00 – 11.30 uur, Binnenhof, Rijckehove.

  • Creativiteit
  • Gezelligheid
  • Thema
Direct naar De Zellingen: Projectactiviteiten/Creaclub
ontmoeting De Zellingen: Projectactiviteiten/Creaclubontmoeting De Zellingen: Projectactiviteiten/Creaclub

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Ontmoetingsvarianten
Activiteit buitenshuis, Ontmoeting tijdens inloop-, koffie- en/of soosactiviteiten
Ontmoetingsfrequentie
Structureel
Voorwaarden

Nee.

De Zellingen

De Zellingen is een toonaangevende zorginstelling. In de dienstverlening staan gastvrijheid, veiligheid en echte aandacht voor de cliënt centraal. De instellingen worden gekenmerkt door een goede en gezellige sfeer. De Zellingen biedt zorg, advisering, behandeling, begeleiding en huisvesting aan mensen die hiervoor een indicatie hebben. Daarnaast biedt De Zellingen aanvullende diensten aan ouderen die hen in staat moeten stellen zo lang en plezierig mogelijk thuis te blijven wonen.

€ 3,00
per keer
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.