|  | 

Omgaan met coronastress, online zelfhulpmodule (coronahulp)

Omgaan met coronastress, online zelfhulpmodule (coronahulp)Dit programma is bedoeld voor iedereen die wil omgaan met lastige gedachten en gevoelens waar je door de aanwezigheid van het coronavirus mee kunt worstelen.

Veel mensen ervaren door de dreiging van het coronavirus gevoelens van stress, angst en onveiligheid. Mensen vragen zich af hoe lang dit nog gaat duren. Ze maken zich zorgen om de gezondheid van zichzelf of van een naaste. Maar ook over de toekomst, bijvoorbeeld over hoe het verder moet met hun baan, of een vakantie nog door kan gaan of over wat voor invloed dit heeft op de economie. De huidige situatie is nieuw terrein voor iedereen en dat betekent dat veel mensen zoekende zijn in hoe ze het beste op de nieuwe situatie kunnen reageren.

In dit programma krijg je concrete tools die je helpen in het omgaan met de lastige gedachten en gevoelens waar je door de aanwezigheid van het coronavirus mee kunt worstelen. Ook kunnen de tools je helpen om klachten die je nog niet ervaart te voorkomen. Ze kunnen een bijdrage leveren om tot rust te komen en juist meer aandacht te schenken aan de dingen die belangrijk voor je zijn.
 

  • coronahulp
Direct naar Omgaan met coronastress, online zelfhulpmodule (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Uitdiepen van individuele hulpvraag
Betaling
Geen/gratis
Voorwaarden

Het programma wordt gratis aangeboden. Wil je zelfstandig aan de slag met dit programma? Registreer je dan eerst. Na de registratie kun je het gehele programma gratis volgen. Bovendien heb je de rest van je leven toegang tot het programma!

Therapieland

Door psychologische kennis vanuit de hele wereld begrijpelijk, toegankelijk en op het juiste moment beschikbaar te stellen voor iedereen, willen wij mensen het vermogen geven om veerkrachtig te leven.
 
Wij geloven in eigen regie van mensen: iedereen moet, met behulp van de juiste hulpmiddelen en vaardigheden, aan zijn eigen mentale gezondheid kunnen werken. Ondersteund door technologische ontwikkelingen zoals apps, online programma’s en Virtual Reality biedt Therapieland de hulp die hierbij nodig is.
 
Hulp is pas écht iets waard als het gebruikt wordt. Daarom vinden wij gebruiksgemak ontzettend belangrijk. Zowel de gebruiker als de professional moet geïnspireerd en met plezier gebruik kunnen maken van onze diensten. Daarom ontwikkelen we ons aanbod vanuit de behoefte van de gebruiker en zorgen we dat ze altijd toegankelijk zijn, waar je ook bent.
 
We komen samen verder als we onze kennis en ervaringen delen. Wij geloven in de kracht van een netwerk. Bij Therapieland kan een gebruiker daarom zijn sociale en professionele omgeving uitnodigen voor ondersteuning. Als we samenwerken, kunnen we de zorg verbeteren. Samen met cliënten, psychologen en instellingen werken we aan kostenverlaging, drukvermindering, wachtlijstverkorting en een mentaal krachtige samenleving.

Statutaire naam: 
Therapieland B.V.
Kamer van Koophandel: 
56516622 - 000026062224
Rechtsvorm: 
BV
€ 0,00
per uur
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.