|  | 

Harteraadlijn voor hart- en vaatpatiënten en hun naasten (coronahulp)

Harteraadlijn voor hart- en vaatpatiënten en hun naasten (coronahulp)Heb je vragen over het leven met een hart- en vaataandoening? Maak je je zorgen? Of wil je je ervaring delen met iemand die je begrijpt? Ook als naaste kun je de behoefte hebben om je verhaal en zorgen te delen met iemand anders.

Voor deze vragen en meer zitten er Harteraadgevers voor je klaar bij de Harteraadlijn. Harteraadgevers zijn mensen net als jij, die ook behandeld zijn aan een hart of vaataandoening.

De openingstijden
van de Harteraadlijn zijn tijdelijk verruimd. Harteraad merkt dat het corona virus bij veel mensen tot zorgen en vragen leidt en, nu sociale onthouding en zelf isolatie worden toegepast, tot extra onzekerheid en eenzaamheid. Je kunt nu van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 bellen met de Harteraadlijn.

Is de lijn gesloten? Maar heb je toch een vraag waar je graag antwoord op wilt? Vul dan het formulier opo de harteraad-site in, zodat je tijdens de openingstijden van de Harteraadlijn wordt teruggebeld.

  • coronahulp
Direct naar Harteraadlijn voor hart- en vaatpatiënten en hun naasten (coronahulp)
Informatie & advies Harteraadlijn voor hart- en vaatpatiënten en hun naasten (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Sociaal-emotionele begeleiding, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning
Kanalen
Telefonisch
Wie levert de informatie of het advies?
Een professional
Betaling
Geen/gratis

Harteraad

Harteraad is hét expertisecentrum voor het leven met hart- en vaataandoeningen. Wij helpen mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten met praktische, sociale en emotionele steun. Samen met vrijwilligers, vaak ook ervaringsdeskundigen, in heel Nederland biedt Harteraad een veilige plek voor het uitwisselen van kennis, ontmoetingen en ervaringsverhalen. Zodat je je leven weer zo optimaal mogelijk kan leven, ondanks je aandoening.

Kamer van Koophandel: 
30247018
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.