|  | 

24 uurs inwonende zorgverlening

24 uurs inwonende zorgverlening24-uurs Zorgservice biedt zorg voor mensen die graag in hun eigen huis blijven wonen, in plaats van naar een verpleeghuis te gaan. De inwonende zorgverleners kunnen mantelzorgers ondersteunen. Zo kunnen cliënten langer in het comfort van hun eigen huis blijven wonen. Onze betrouwbare verzorgers stellen u centraal en geven u de aandacht en zorg die u verdient.

We starten met een vrijblijvende kennismaking
Om zo goed mogelijk aan uw zorgvraag te kunnen voldoen, gaan we eerst met u in gesprek. Het is belangrijk om te weten wat uw behoeften en voorkeuren voor de zorg zijn. Onze zorgconsultant komt gratis en vrijblijvend bij u langs om dit met u te bespreken.
 
Daarna gaat 24-uurs Zorgservice voor u aan de slag
We gaan op zoek naar particuliere zorgverleners die voldoen aan uw zorgwensen en -behoeften. Onze cliënt staat altijd centraal, daarom bieden wij altijd zorg op maat aan. 
 
U kiest uw (inwonende) zorgverlener
24-uurs Zorgservice stelt een selectie van twee tot drie geschikte verzorgers aan u voor. U maakt dan kennis met de zorgverleners en uiteindelijk beslist u wie uw zorgverlener wordt. Zit er geen geschikte match tussen? Dan zoeken we gewoon verder!
 
De zorgverlener gaat aan de slag
Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een zorgverlener ronden we samen het papierwerk af. Financiering is mogelijk uit een persoonsgebonden budget. 24-uurs Zorgservice heeft hier veel ervaring mee en helpt u indien gewenst met de aanvraag. Hierna start de zorgverlening. Onze zorgconsultant blijft wel met u in contact om te kijken hoe het gaat. Blijkt na een tijdje dat het toch niet helemaal klikt tussen u en uw verzorger? Dan zorgt 24-uurs Zorgservice voor een oplossing!
 
De 24-uurs zorg van 24-uurs Zorgservice is altijd maatwerk. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek maken we graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Daarbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke zorgbehoeften en -budget. 
Afhankelijk van het type zorg dat u wenst is 24-uurs verzorging al mogelijk vanaf €99,00 per dag. Voor een indicatie van onze zorgtarieven voor inwonende 24-uurs zorg kunt u contact met ons opnemen.

  • 24 uurs zorg
  • zorg au-pair
  • inwonende zorgverlener
Direct naar 24 uurs inwonende zorgverlening

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soort begeleiding
Begeleiding, Gezelschap
Frequentie begeleiding
Dagelijks
Activiteiten
Samen op stap, Samen boodschappen doen, Hulp in huis, Ondersteuning mantelzorgers
Specialisatie
Mensen met lichamelijke beperking, Mensen met dementie (of andere geestelijke beperking), Mensen in palliatieve fase

24-uurs Zorgservice B.V.

24-uurs Zorgservice is een bureau gespecialiseerd in bemiddeling van 24-uurs inwonende particuliere thuiszorg, waarbij onze cliënten centraal staan. Wij staan voor persoonlijk contact en doen er alles aan om u de zorg te bieden die u nodig heeft.

In de thuiszorg wordt het steeds drukker, terwijl er steeds minder zorgverleners zijn. Hierdoor moeten verzorgers steeds sneller werken en hebben zij minder persoonlijke aandacht voor hun cliënten. Terwijl dat juist is waar veel cliënten behoefte aan hebben. Door te werken met veelal buitenlandse zorgverleners biedt 24-uurs Zorgservice hiervoor een oplossing.

Onze verzorgers komen vaak uit Polen, waar zij goed opgeleid zijn en ervaring hebben opgedaan in de zorg. Zij zijn volledig gediplomeerd en ook gekwalificeerd om in Nederland te werken.

Daarnaast is de zorgcultuur in Polen zo dat Poolse zorgverleners van huis uit gewend zijn om voor hun naasten te zorgen. Zo is het in de Poolse cultuur ingebakken om voor oudere familieleden te zorgen. Hierdoor is de persoonlijke benadering ook duidelijker terug te zien in de zorg. Voor 24-uurs Zorgservice is dit het grootste voordeel van werken met Poolse zorgverleners.

Voordat zij naar Nederland komen worden ze goed voorbereid. Zo krijgen ook alle verzorgers een basiscursus Nederlandse taal en cultuur. Daarnaast spreken onze zorgverleners ook altijd Duits, Engels en/of Frans.

Statutaire naam: 
24-uurs Zorgservice B.V.
Kamer van Koophandel: 
76084434
Rechtsvorm: 
BV
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.