Administratie & GeldAdministratie

Kunt u hulp gebruiken bij uw administratieve en financiële zaken? Gelukkig zijn er in Nederland veel organisaties die u kunnen helpen om orde op zaken te houden en goed te regelen. Bijvoorbeeld bij rekeningen, de ‘blauwe enveloppen’, verzekeringen en betalingen die u moet doen. Daarbij helpt mogelijk coaching, beheer of bewindvoering om zelfredzaam te blijven. Maar ook met diensten om nalatenschap tijdig te regelen.

Zoek een dienst in de buurt of aan huis.
Geef een locatie en uw wensen aan in het menu, vergelijk en maak uw keuze:

- Prijsrange

Indicatie van de prijs voor deze dienst.

- Typen

We onderscheiden:
 • Thuisadministratie : gaat om de persoonlijke financiële en administratieve situatie. Denk bijvoorbeeld aan:
  • ordenen van rekeningen;
  • doen van betalingen;
  • controleren en bijhouden van (automatische) af- en bijschrijvingen;
  • indienen van declaraties zorgverzekering;
  • overstappen zorgverzekering of energie-, televisie-, telefonie- en internetleverancier;
 • Belastingaangifte : voor de (jaarlijkse) aangifte van uw inkomsten.
 • Budgetcoaching : ondersteunt huishoudens bij gedragsverandering en helpt op weg naar financiële zelfredzaamheid door inzicht te verkrijgen en advies te geven hoe te budgetteren
 • Budgetbeheer : als geldzaken niet goed meer zijn te regelen, beheert een instantie uw geld. Dat kan vrijwillig of verplicht door de gemeente. Het doel is om schulden te voorkomen of om ervoor te zorgen dat schulden niet groter worden. Bij budgetbeheer komt het inkomen binnen op een aparte rekening. Een instantie voor budgetbeheer beheert de/uw rekening. Bijvoorbeeld de gemeentelijke kredietbank, sociale dienst, een bewindvoerder of een speciaal budgetbeheerbureau. De cliënt krijgt een afgesproken bedrag (per week of per maand) voor dagelijkse uitgaven. De instantie voor budgetbeheer betaalt (een deel van) de rekeningen. Bijvoorbeeld huur, gas, water, licht en verzekeringen. U maakt hierover afspraken in een budgetplan.
 • Bewindvoering : ook wel beschermingsbewind, is voor mensen die hun financiële zaken niet zelf kunnen regelen. De beschermingsbewindvoerder beheert dan het geld en de goederen. Beschermingsbewind kan wegens verkwisting of bij problematische schulden worden ingesteld. Deze bewinden staan in het openbare curatele- en bewindregister.
 • Nalatenschap : om tijdig te regelen wat er moet gebeuren na uw overlijden en nabestaanden in praktische zin te ontzorgen. Denk aan een wilsverklaring, testament en/of erfenis. U kunt ook in een levenstestament juridisch regelen wat er moet gebeuren wanneer u niet meer in staat bent zelf beslissingen te nemen, uw eigen administratie te doen en bijvoorbeeld uw financiën te beheren of uw huis te verkopen.
 • Pgb-beheer : Pgb-deskundigen nemen de zorg uit handen van de complete administratie. Zij kennen de plichten en controleren de besteding van het persoonsgebonden budget conform de indicatie. Daarnaast verzorgen zij zorgovereenkomsten en budgetoverzichten en leggen ook verantwoording af aan het zorgkantoor en de belasting.

- Kanalen

Op welke manier wordt de dienst geleverd:
 • Aan loket / op locatie : u moet naar de dienstverlener toegaan.
 • Online : u kunt via een internetsite de dienst gebruiken.
 • Via e-mail : u kunt uw vragen per e-mail stellen.
 • Telefonisch : u kunt bellen met uw vragen.
 • Huisbezoek : de adviseur komt bij u thuis.

- Wie levert de dienst

Hoewel het niets over de kwaliteit hoeft te zeggen, vindt u het misschien interessant om te weten of de adviseur een vrijwilliger is of dat hij/zij de administratieve dienst beroepsmatig, als professional, uitoefen

- Branche- of beroepsorganisatie

Sommige aanbieders zijn hierbij aangesloten. Deze aansluiting kan u extra zekerheid geven over de kwaliteit van de dienstverlening. Hieronder staan de verschillende branche- of beroepsorganisaties bij deze vorm van dienstverlening:

Goed geregeld! Deel uw ervaring op Alleszelf.nl

Help ook anderen bij de juiste keuze. Kom hier straks terug om een beoordeling te geven over de aanbieder van uw keuze. Klik dan in het zoekresultaat op hun knop ‘Meer informatie’ en daarna op ‘Beoordeling geven’.

Meer informatie?
Lees onze nieuwsberichten over administratie & geld en over regie rond het levenseinde.

Aantal belastingaangiftes dat Alleszelf.nl voor u heeft gevonden : 183
183 diensten
Filters:Belastingaangifte1 Filters
Hulp bij belastingaangifte (Huba)

Hulp bij belastingaangifte (Huba)

door KBO-PCOB
Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingpapieren? Leden van KBO-PCOB die de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, kunnen tegen een kleine vergoeding hun aangifte laten verzorgen door een belastinginvuller van KBO-PCOB. U kunt ook hulp krijgen bij het aanvragen van zorg- en huurtoeslag. Wilt u gebruik maken van deze service? Neem contact op met uw afdeling.
Meer info »
 • Tegen kleine vergoeding
 • Door afdeling in uw buurt
 • Aangifte en toeslagen
Belastingservice FNV

Belastingservice FNV

door FNV
Als lid van de FNV krijg je hulp bij het invullen van je belastingaangifte en toeslagen. De Belastingservice is gratis en volgens onafhankelijk onderzoek de beste van Nederland. Het invullen gebeurt op zo'n 500 locaties in Nederland.
Meer info »
 • Gratis voor leden
 • Hulp bij aangifte
 • Hulp bij toeslagen
Wegwijs in digitale belastingzaken

Wegwijs in digitale belastingzaken

door de Bibliotheek
Hulp nodig bij belastingzaken?
Het kan best lastig zijn om online belastingaangifte te doen. Of om een toeslag aan te vragen. De Bibliotheek kan je hierbij helpen. Bijvoorbeeld met een spreekuur voor belastingzaken, maar ook met een korte cursus. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen Bibliotheek.
Meer info »
 • Spreekuur
 • Cursus
 • Aangiftes en toeslagen
BelastingTelefoon

BelastingTelefoon

door Ministerie van Algemene Zaken
Houd uw burgerservicenummer bij de hand
Bent u ondernemer en hebt u een RSIN/fiscaal nummer? U hebt dat nummer gekregen van de KvK. Houd dát nummer dan bij de hand. Belt u zonder burgerservicenummer of fiscaal nummer? Dan geven wij geen persoonlijke informatie of informatie over de onderneming.
Meer info »
 • Gratis
 • Informatie en advies
 • Hulp bij aangifte
Logo Administratie & Geld

Belastingaangifte in Heerde

door PCOB Afdeling Heerde
Veel PCOB’ers helpen 65-plussers bij het invullen van hun belastingformulier. In onze afdeling Heerde zijn ook invullers actief.

Meer info »
Logo Administratie & Geld

Belastingaangifte - Jan Hoekstra voor pashouders Thuisleven

door Thuiszorg Het Friese Land
Ouderen doen vaak geen belastingaangifte en laten hierdoor geld liggen bij de belastingdienst. Krijgt u AOW en heeft u daarnaast een pensioenuitkering? Dan kunt u recht hebben op een mooie teruggaaf van enkele honderden euro’s. Jan Hoekstra kijkt graag voor u als pashouders van Thuisleven of aangifte doen voor u iets oplevert. Geen recht op teruggave, dan betaalt u niets. Wel recht op teruggave, dan kost deze dienst u € 50,-.
Meer info »
Logo Administratie & Geld

Administraties/financiële planning/jaarrekening/belastingadviezen

door Bakker Belasting Adviezen
Ons kantoor kan u van dienst zijn op een aantal administratieve en financiële terreinen.
Meer info »
Logo Administratie & Geld

Verlaag gratis uw WOZ-Waarde

door Bezwaarmaker
Meld u gratis aan aan om bezwaar te maken tegen uw WOZ-waarde.
Meer info »
Logo Administratie & Geld

Hagen Administratie & Advies

door Hagen Administratie & Advies
Hagen Administratie & Advies is een klantgericht en laagdrempelig administratiekantoor. Vanuit een apart kantoor aan huis staan wij klaar voor ondernemers en particulieren. Eigenaar en aanspreekpunt is Henk Hagen.
€ 50,00
per uur
Meer info »
Logo Administratie & Geld

Belastingaangifte in Heerde

door Blokland & Duin
Aangifte inkomstenbelasting te Heerde.
Meer info »
Logo Administratie & Geld

KBO-PCOB Belastingservice in Groningen

door KBO Provincie Groningen
Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingpapieren? Leden van KBO-PCOB die de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, kunnen tegen een kleine vergoeding hun aangifte laten verzorgen door een belastinginvuller van KBO-PCOB.
Meer info »
Logo Administratie & Geld

Particuliere Belastingen

door CACHCA Administratie, Belastingen en V.v.E. Beheer
Voor alle belastingzaken kunnen wij u van dienst zijn. Bij aangiften Inkomstenbelasting komen wij vooraf aan huis om de spullen te halen. Verder kunt u ons inhuren voor alle overige financiële zaken. Wij kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen bij uw Voorlopige teruggaaf, aanvraag huurtoeslag, Kindgebonden budget of Zorgtoeslag.
Meer info »
Logo Administratie & Geld

Advies vragen

door SWO Dongen
Tegenwoordig is het voor een leek niet eenvoudig om antwoorden te vinden en te krijgen op vragen over belastingen, huisvesting, financiën, formulieren en hulpaanvragen. SWOD heeft een aantal vrijwilligers gespecialiseerd als ouderenadviseur.
Meer info »
Logo Administratie & Geld

Belastingspreekuur in de Bibliotheek

door Stichting Bibliotheken Noord Fryslân
In de bibliotheek zijn er regelmatig Belastingspreekuren. Mensen met verstand van belastingzaken beantwoorden dan vragen over inkomstenbelasting en het aanvragen van toeslagen. Voor welke aftrekposten kom ik in aanmerking, hoe werkt het met de online aangifte, heb ik een toeslagpartner? Zulke vragen stelt u tijdens het Belastingspreekuur in de Bibliotheek.
Meer info »
Logo Administratie & Geld

Belastingadvies

door Belastingaangifteservice.nl
Heb je belastingadvies nodig? Neem contact op met BAS! Wij bieden belastingadvies aan iedereen die dat nodig heeft. Wij werken snel, op de locatie en het tijdstip van jouw keuze en draaien onze hand niet om voor complexe belastingsituaties. Neem gerust contact met ons op voor het juiste belastingadvies.
Meer info »
Toon meer