|  | 

Joop Bolt: administratie

Mijn klanten raadplegen me voor hun financiële vragen. Ik ben praktisch altijd bereikbaar en dat stellen zij op prijs. Ook voor particulieren die ik, afhankelijk van de afstand en de complexiteit van de aangifte, vanaf vijftig euro help bij het invullen van de belastingformulieren. Ik bezoek mijn klanten voor zover nodig, aan huis. Voor beide partijen is dat prettiger want dan hebben we alle papieren bij de hand.

  Direct naar Joop Bolt: administratie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Ens, Kampen, Zwartewaterland, Zwolle
  Type
  Thuisadministratie, Belastingaangifte
  Kwaliteitslabels

  Administratiekantoor Joop Bolt

  Joop Bolt in Ens houdt kantoor aan huis. Liever nog bezoekt hij zijn klanten in hun bedrijf of thuis zodat zij de deur niet uit hoeven voor hun administratie, kwartaalbelasting of jaarrapportage. ‘Veel ondernemers gaan helemaal op in hun bedrijf en het zal je verbazen als je ziet hoe vaak het voorkomt dat de boekhouding daardoor het ondergeschoven kindje is. En ja, dan kom ik in beeld. Ik zorg ervoor dat de aangiftes op tijd de deur uit gaan. Voor de ondernemer is dat een hele geruststelling.’ Bolt maakt gebruik van alle fiscale mogelijkheden zodat de ondernemer zich zonder zorgen op zijn bedrijf kan richten. ‘Mijn klanten zijn trouw, hebben vertrouwen in mij en komen terug met hun vragen.’

  Administratiekantoor Joop Bolt is gevestigd aan de E.P. Seidelstraat 64 in Ens. Sinds de jaren tachtig is Bolt actief in de accountancy. In 2006 hakte hij de knoop door en opende een eigen kantoor. De fascinatie voor cijfers heeft hij al van jongs af aan. In rap tempo behaalde de jonge Bolt de MEAO, MBA en SPD I en II en deed veel ervaring op. Daarna bouwde hij, als ervaren allrounder, vrij snel een klantenkring op. Die bestaat inmiddels uit een dertigtal middelgrote en kleine bedrijven en vele tientallen particulieren.

  € 50,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.