|  | 

ZorgeloosThuis

ZorgeloosThuis stelt door middel van een intake samen met u de behoefte aan zorg vast en helpt u met het regelen van de benodigde financiering. Wij onderscheiden ons doordat wij voor al onze cliënten, in goed overleg, een eigen zorgteam samenstellen die de zorg verleent zoals u dat wilt, op het tijdstip zoals u dat wenst. Wij stellen kleine teams samen zodat u met slechts een klein aantal mensen samenwerkt. Daardoor kunt u uw dag invullen zoals u dat het liefste heeft.

Het is voor ons heel normaal om samen te werken met andere hulpverleners en mantelzorg.

  Direct naar ZorgeloosThuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bergeijk, Eersel, Eindhoven, Heeze, Leende, Valkenswaard, Waalre
  Kenmerken
  Aanvragen indicaties, vergoedingen, Altijd op de achtergrond aanwezig , Begeleiding mantelzorgers, Familiegesprekken , Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Sociaal-emotionele begeleiding, Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Dementiezorg, Zorg voor mensen met lichamelijke beperkingen
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)

  ZorgeloosThuis

  Thuis blijven wonen met passende zorg?
  ZorgeloosThuis is een thuiszorg organisatie in de regio Nijmegen-Boxmeer en in de regio Valkenswaard. ZorgeloosThuis biedt alle mogelijke thuiszorg activiteiten als verzorging, verpleging en begeleiding. Van één tot 24 uur per dag. Wij richten ons op mensen van alle leeftijden die ondanks beperkingen in hun eigen vertrouwde omgeving willen blijven wonen, leven, werken met zoveel mogelijk behoud van de eigen regie.

  Welzijn
  ZorgeloosThuis denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden, welzijn is waar het ons om gaat. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om het beste uit het leven te halen. Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt.

  Zorg met een eigen toegewijd team
  Wij onderscheiden ons doordat wij voor al onze cliënten, in goed overleg, een eigen zorgteam samenstellen die de zorg verleent zoals u dat wilt, op het tijdstip zoals u dat wenst. Wij stellen kleine teams samen zodat u met slechts een klein aantal mensen samenwerkt. Daardoor kunt u uw dag invullen zoals u dat het liefste heeft, wij noemen dat ZorgeloosThuis. 

  Kamer van Koophandel: 
  70244006
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.