Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Zorgadvies

Heeft u ondersteuning of advies nodig op het gebied van zorg, bijvoorbeeld in het contact met het CIZ of de gemeente rondom beschikkingen

  Direct naar Zorgadvies

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort
  Kenmerken
  Informatie en advies
  Kwaliteitslabels

  BBRzorgadvies

  Ik ben Bart Boer Rookhuizen. Voordat ik in 2007 in de psychiatrie ging werken als maatschappelijk werker heb ik in de verstandelijk gehandicaptenzorg gewerkt en op een blauwe maandag ben ik aan de leraren opleiding begonnen. Mensen tastbaar helpen werd mijn roeping, problemen die ervoor zorgen dat mensen vastlopen aanpakken, creatief en soms out of the box. Een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze is voor mij (wellicht toch de leraar in mij) om mensen zo te helpen, dat wanneer zij hiertoe in staat zijn, zij de regie over hun leven zoveel mogelijk terug kunnen krijgen.

  Het is belangrijk dat mensen mogen meedenken en meebeslissen, soms groot en soms klein. De afgelopen jaren heb ik gezien dat kleine dingen je van slag kunnen brengen, kleine keuzes grote keuzes kunnen worden en iets dat oplosbaar lijkt een onoverkoombare beslissing wordt. Hulp en ondersteuning vragen betekent niet altijd dat je het nooit meer zelf mag doen. Uit handen geven hoeft niet voor altijd te zijn. Een hand die je helpt, kan soms net datgene zijn wat je nodig hebt om die grote keuze weer klein te maken en die berg te bedwingen.

  Herstel, eigen kracht, zelfbeschikking en regie zijn zaken die je eigenwaarde geven, die richting geven aan je leven en hoe klein soms ook, je wel het gevoel geven dat je er mag zijn.

  BBRzorgadvies wil u graag helpen, tastbaar, creatief en daar waar nodig samen, of voor u, op het moment dat het u niet meer lukt.

  Kamer van Koophandel: 
  62705539
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.