|  | 

Zorg en ondersteuning thuis voor ouderen met dementie

Als dementie in uw leven komt, roept dit wellicht veel vragen en zorgen bij u op, maar mogelijk ook bij uw partner, familie en omgeving. Misschien heeft u last van gedragsveranderingen. Mogelijk stuit u daarom op veel onbegrip in de omgeving. Daarnaast ervaart u mogelijk problemen met taal, uw motoriek en herkenning van mensen en voorwerpen. Dan kunt u contact opnemen met de casemanagers dementie.

Zij ondersteunen u om de thuissituatie zo te organiseren dat u zo lang mogelijk naar wens zelfstandig kunt blijven wonen. Of zij helpen u bij het stellen van de juiste diagnose. Wij zijn er ook voor jonge mensen met dementie.

  Direct naar Zorg en ondersteuning thuis voor ouderen met dementie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Altijd op de achtergrond aanwezig , Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Beweging 3.0

  Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Wij bieden wijk- en  gespecialiseerde verpleging bij u thuis, (tijdelijk) verblijf en zorg met en zonder behandeling in onze woonzorgcentra en verpleeghuizen en revalidatiezorg.

  Daarnaast zijn Welzijnsorganisatie Welzin en Leef3.nu belangrijke activiteiten van Beweging 3.0. Welzin biedt dagbesteding, buurtbemiddeling, maatschappelijk werk en begeleiding aan mensen die thuis wonen. Leef3.nu levert particuliere diensten en producten waarmee mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

  Kamer van Koophandel: 
  32134360 - 000005016606
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.