|  | 

Wmo regio Oost Veluwe

GGZ regio Oost Veluwe | Vanaf 2021 kunnen mensen met een psychische stoornis, die hun leven lang behoefte hebben aan permanent toezicht of 24 uur zorg dichtbij, toegang krijgen tot de Wet Langdurige Zorg (Wlz). Vanaf 1 januari 2020 kunnen zorgaanbieders voor een deel van hun cliënten een Wlz-indicatie aanvragen. En WlzClientondersteuning.nl is één van de partijen die in de regio Oost-Veluwe gratis onafhankelijke cliëntondersteuning biedt voor die overgang naar de Wlz in Oost-Veluwe.

  Direct naar Wmo regio Oost Veluwe

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Voorst
  Type
  Clientondersteuning
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Belangenbehartiging, Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Vast aanspreekpunt
  Betaling
  Vergoeding via gemeente

  Thuis in Cliëntondersteuning

  Thuis in clientondersteuning is nu de overkoepelende organisatie voor onafhankelijke cliëntondersteuning. Daaronder zullen in de toekomst een aantal websites vallen. ThuisinMantelzorg.nl en Jeanetkraaij-zorgregelaar.nl zijn op dit moment nog de eigen ondernemingen van respectievelijk Nienke en Jeanet. Daarnaast valt Wlzcliëntondersteuning.nl onder een eerder afgesloten gezamelijke maatschap. Maar nu al is het zo dat binnen de verschillende onderdelen éénzelfde team aan onafhankelijke cliëntondersteuners actief is. En in de toekomst zullen alle activiteiten worden gebundeld in de nieuwe organisatie Thuis in Cliëntondersteuning.

  Kamer van Koophandel: 
  66400481 - 000035024178
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.