|  | 

Vitras: Casemanager dementie

De casemanager dementie (ook wel gespecialiseerd verpleegkundige dementiezorg genoemd), is een onafhankelijke en vaste begeleider voor mensen met dementie, hun naasten en mantelzorgers. Een casemanager dementie informeert, begeleidt, denkt mee, adviseert, ondersteunt, regelt zorg en helpt keuzes te maken.

Heeft u of degene voor wie u zorgt dementie en heeft u behoefte aan advies en ondersteuning? De casemanager dementie helpt vanaf het vermoeden van dementie of een eventuele diagnose tot aan het overlijden of enkele maanden na opname. 

Waarom Vitras
De zorg rondom dementie is ingewikkeld. Om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen in de vertrouwde omgeving is het belangrijk dat cliënt en mantelzorger een vast en vertrouwd aanspreekpunt hebben tijdens de hele periode van ziekte. Naast zeer ervaren thuiszorgmedewerkers beschikt Vitras over deskundige casemanagers, die gespecialiseerd zijn in de zorg en begeleiding bij dementie. Bij Vitras kunt u bovendien terecht voor hulpmiddelen, cursussen en gemaksdiensten die u en uw dierbaren helpen langer zelfstandig te blijven.

  Direct naar Vitras: Casemanager dementie

  Aanvullende informatie

  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Altijd op de achtergrond aanwezig , Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Santé Partners

  Inwoners, familie, ketenpartners en financiers ervaren Santé Partners als dé samenwerkingspartner in jeugdgezondheid, zorg, wonen, welzijn en diensten, dichtbij, in de lokale omgeving. Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving, activeren we de kracht van mensen en dragen we bij aan hun welbevinden en vitaliteit. We doen dit vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid.

  Statutaire naam: 
  Stichting Santé Partners
  Kamer van Koophandel: 
  41060187 - 000027985504
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.