|  | 

Spreekuur casemanagers dementie

Telefonisch spreekuur Dementie Netwerk. Iedere eerste en derde dinsdag van de maand is er een telefonisch spreekuur van de casemanager dementie van het Dementienetwerk Zutphen e.o. Het spreekuur duurt van 11.00 tot 12.00 uur.
0314-3571Waarvoor is het spreekuur met de casemanager?
Hebt u vragen op het gebied van geheugenproblemen en vraagt u zich af of er meer aan de hand is? De casemanager kan u dan verder helpen. Hij/zij kan u de eerste informatie geven over geheugenproblemen in het algemeen en specifiek over dementie. Als u van uw huisarts de diagnose dementie hebt gekregen kunt u ook terecht bij de casemanager. Allerlei praktische vragen kunt u doornemen met de casemanager. Enkele voorbeelden zijn: rijbewijs, financiën, mantelzorg ondersteuning, dagopvang, etc.

Wanneer u zich zorgen maakt of vragen hebt, nodigen wij u uit voor het telefonisch spreekuur. Door een kort gesprek waarin u vertelt wat de vraag of behoefte is, kan de casemanager dementie samen met u kijken welke ondersteuning wenselijk is.

  Direct naar Spreekuur casemanagers dementie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zutphen
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Informatie en advies
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Odensehuis Zutphen

  Het Odensehuis vindt zijn oorsprong in de Deense stad Odense. Het zogenoemde 'Byhuset' stond model voor het eerste Nederlandse Odensehuis in Amsterdam in 2009. In rap tempo ontstonden ook Odensehuizen in andere steden. De ontstaansgeschiedenis van elk Odensehuis is verschillend en er zijn lokale verschillen. Alle Odensehuizen werken echter vanuit dezelfde visie en filosofie en zijn zodoende herkenbaar. Op landelijk niveau werken de Odensehuizen samen aan de ontwikkeling van hun gedachtegoed en de praktijk.

  Statutaire naam: 
  Stichting Odensehuis Zutphen
  Kamer van Koophandel: 
  66410398
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.