|  | 

SMITH Senioren Service

SMITH Senioren Service biedt ondersteuning aan de oudere wordende mens in zijn leefomgeving, waarbij de kwaliteit van leven, zelfredzaamheid, mobiliteit en veiligheid centraal staan. Door verschillende vormen van samenwerking kan er een complete service geboden worden, individueel bepaald met behoud van de eigen regie.

  Direct naar SMITH Senioren Service

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Best, Eindhoven, Oirschot, Son en Breugel
  Kenmerken
  Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Altijd op de achtergrond aanwezig , Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Vast aanspreekpunt
  Betaling
  Eigen betaling
  Voorwaarden

  Zie de site.

  SMITH Advies & Consultancy

  Graag wil ik mi aan u voorstellen. Mijn naam is Robin Smith (1976) en ik ben eigenaar van SMITH Advies en Consultancy en SMITH Senioren Service. Ik ben afgestudeerd als Toegepast Gerontoloog, gespecialiseerd in de ouder wordende mens in de maatschappij (50 plus). Binnen mijn bedrijf richt ik me op de volgende expertise gebieden: Zorg, Welzijn, Wonen, Werk, Vrije tijd en Innovatie. Dit doe ik zowel voor bedrijven als particulieren:

  • SMITH Advies & Consultancy adviseert, ondersteunt en begeleidt bedrijven, organisaties en instellingen op het gebied van vraagstukken waarmee de ouder wordende mens te maken heeft.
  • SMITH Senioren Service biedt ouderen ondersteuning en begeleiding in hun dagelijks leven, waarbij kwaliteit van leven, zelfredzaamheid, mobiliteit en veiligheid centraal staan.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.