|  | 

Professioneel Mentorschap

Professionele mentorschap wordt aangevraagd voor personen die niet meer in staat zijn hun persoonlijke belangen te behartigen.

Denk bijvoorbeeld aan personen die in een instelling wonen zoals psychiatrische cliënten, personen met een verstandelijke beperking, Korsakov cliënten en aan ouderen en demente bejaarden in een verzorgingstehuis. Vaak neemt de familie het behartigen van de persoonlijke belangen over. Helaas zijn er omstandigheden, waardoor de familie niet in staat is om dit te doen. Soms ook is er geen familie meer. In zulke omstandigheden kan professionele mentorschap aangevraagd worden.

  Direct naar Professioneel Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Asten, Beesd, Bergeijk, Bergen, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop, Gemert-Bakel, Gennep, Heeze, Helmond, Horst aan de Maas, Laarbeek, Mook en Middelaar, Nuenen, Oirschot, Peel en Maas, Reusel-de Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Venlo, Venray, Waalre
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Hegger Mentorschap

  Met oprechte belangstelling voor de cliënt werk ik graag samen met allerlei teams en instellingen om goed zorg te dragen voor de belangen van de cliënt met betrekking tot de verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

  In het verleden heb ik gewerkt als B-verpleegkundige en groepsleider (HBO-inrichtingswerk) met deze doelgroepen. Als mentor profiteer ik van deze ervaring. Ik ben sinds 2006 als mentor werkzaam.

  Statutaire naam: 
  Hegger Acupunctuur & Tuina
  Kamer van Koophandel: 
  14117486
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.