Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Palliatieve zorg

De meeste mensen willen de laatste fase van hun leven thuis doorbrengen. In hun eigen vertrouwde omgeving en omringd door mensen die van hen houden. Vaak neemt de levenspartner, een familielid, vriend(in) of goede buur als vanzelfsprekend de verzorging op zich. Maar soms gaat dat niet meer, om welke reden dan ook. In dat geval kan De Schutse, stichting voor Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg Noordoost-Groningen, uitkomst bieden.

  Direct naar Palliatieve zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Appingedam, Delfzijl, Midden-Groningen, Oldambt, Pekela, Veendam, Westerwolde
  Specialisaties
  Palliatieve zorg

  De Schutse

  Stichting De Schutse is een vrijwilligersorganisatie die zorg en ondersteuning biedt aan mensen die terminaal ziek zijn, en hun naasten. We hebben onze wortels in Noordoost-Groningen en werken hier al jaren nauw samen met zorginstellingen als TSN Thuiszorg, de Ommelander Ziekenhuis Groep en de huisartsen. De Schutse is lid van de landelijke organisatie Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg.

  Onze 80 geschoolde vrijwilligers zijn goed georganiseerd en worden ondersteund door een professioneel coördinatieteam. Elke vrijwilliger heeft ruime ervaring binnen de zorg en wordt regelmatig bijgeschoold en getraind. Onze vrijwilligers hebben daardoor een goede antenne voor de behoeftes van onze gasten.

  Kamer van Koophandel: 
  frank@alleszelf.nl
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.