|  | 

Ondersteuning voor u als mantelzorger

Heeft u de voortdurende zorg voor iemand in uw omgeving? Bijvoorbeeld uw partner, kind, een buurman of een vriend met een beperking? En valt u dit zwaar of heeft u vragen? De cliëntondersteuners van MEE Amstel en Zaan zoeken samen met u naar oplossingen om de zorg te verlichten.

  Direct naar Ondersteuning voor u als mantelzorger

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland, Zaanstad
  Type
  Clientondersteuning
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Altijd op de achtergrond aanwezig , Informatie en advies

  MEE Amstel en Zaan

  MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet. MEE is er voor die mensen die hierin door hun kwetsbaarheid of beperking worden belemmerd. We zijn er ook voor de mensen om hen heen.

  MEE Amstel en Zaan bestaat uit ervaren professionals. We vergroten de zelfredzaamheid van iedereen die minder vanzelfsprekend een plek in de samenleving vindt. MEE ondersteunt mensen met een (vermoeden van een) beperking, bijvoorbeeld een lichamelijke, verstandelijke beperking, chronische ziekte of een vorm van autisme. Daarnaast zijn we er ook voor hun netwerk, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

  Kamer van Koophandel: 
  41216711
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.