|  | 

Mentorschap

Balansmentorschap biedt professioneel mentorschap voor kwetsbare mensen. Een mentor komt op voor de belangen van een volwassene die daar wellicht niet zelf voor kan opkomen. Een mentor wordt aangewezen als er geen familieleden of andere naasten zijn die de taak voor deze persoon kunnen uitvoeren.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nijmegen
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging
  Kwaliteitslabels

  Balansmentorschap

  Wij maken mentorschap mogelijk voor iedere persoon die door zijn ziekte of beperking niet goed voor zichzelf kan opkomen. Een mentor is de wettelijk vertegenwoordiger en belangenbehartiger van zijn cliënt. Wanneer de cliënt dat zelf niet kan, is de mentor bevoegd te beslissen over zijn verzorging en begeleiding. Daarnaast is een mentor adviseur en vertrouwenspersoon voor alle andere persoonlijke zaken. De mentor neemt hierbij de wensen en behoeften, normen en waarden van de cliënt als leidraad. Op die manier helpt hij de cliënt de regie over zijn leven te houden.

  Persoonlijke aandacht en professionele kwaliteit voor uw welzijn!
  Na de opleiding sociaal maatschappelijke dienstverlening heb ik in de afgelopen 10 jaar gewerkt met daklozen, mensen met alzheimer en met mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische stoornis. Binnen verschillende welzijn-en zorgorganisaties verzorgde ik spreekuren en doorverwijzing naar diverse instanties. Deze kennis en ervaring gebruik ik nu als mentor.

  S.V. Avci
   

  Kamer van Koophandel: 
  69533474
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.