Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Mentorschap

Als mentor zorgen wij ervoor dat alles wat te maken heeft met geestelijke, lichamelijke of maatschappelijke zaken rondom u geregeld wordt. Wij ontzorgen niet alleen, maar helpen ook om ingewikkelde zaken op een begrijpelijke wijze te bespreken.

Het werkterrein van de mentor is erg breed. Dit kan variëren van simpele vragen over boodschappen tot en met vragen over medische behandeling en verzorging. Als men zelf steeds meer afhankelijk wordt van andere personen dan is het prettig dat iemand meedenkt. Ook kan het zijn dat de verzorging een aanspreekpunt nodig heeft om dingen goed voor u te kunnen regelen. 

In veel gevallen lukt dit met behulp van familie of bekenden. Als er geen familie is of zij wonen ver weg, dan wordt dit een stuk lastiger. Deze taak kan de mentor dan overnemen. Wij treden dan op als uw wettelijke vertegenwoordiger. Als dat noodzakelijk is nemen wij ook beslissingen op medisch gebied. Dit natuurlijk altijd in overleg met u en/of de familie. 

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand, Wierden
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Uw Supporter

  Uw Supporter is sinds 2009 actief als bureau voor bewindvoering, mentorschap en ondercuratelestelling. Wij zijn met name gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking of ouderen. Een regelmatig contact is daarom wat ons betreft van groot belang. 

  Niet alleen als het gaat om het beheren van de financiën. Onze meerwaarde is vooral de kennis en ruime ervaring als het gaat om zorgvragen. Als mentor of curator kunnen we uw belangen inbrengen en zijn wij een deskundig aanspreekpunt voor uzelf als voor andere instanties.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.