Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Mentorschap

Bij een mentorschap behartigt een persoon de persoonlijke belangen van een meerderjarige die dat zelf niet kan. Het zijn de persoonlijke belangen. Het gaat hierbij niet om geld of eigendommen. Het gaat vooral om beslissingen over verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Deventer
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Vogel Bewind

  Ik ben Monique Vogel, Beschermingsbewindvoerder, Curator en Mentor, uit Almelo. Na een management functie in de non-profit sector vond ik het tijd om een andere weg in te slaan. Na diverse overwegingen heb ik toen het besluit genomen om van mijn vrijetijdsbesteding mijn werk te maken. Dit was het helpen van mensen die (even) geen grip meer hebben op hun financiën.

  Vervolgens heb ik diverse financiële opleidingen gevolgd, zoals die van Budgetcoach, coachen volgens de NIBUD-norm en uiteindelijk ook de Post-HBO opleiding voor Civiel of Beschermingsbewindvoerder. Mijn extra vaardigheden liggen vooral op het gebied van ICT, Belastingen en Zorg.

  Maar het allerbelangrijkste: Ik ben een betrokken Bewindvoerder die graag naast de cliënt gaat staan als het mogelijk is. Maar ook niet bang is om de juiste stappen te zetten naar een blijvende oplossing. Samen naar de toekomst.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.