|  | 

Mentorschap

Soms kunnen mensen hun persoonlijke zaken niet meer goed zelf regelen. Dit kan het gevolg zijn van een geestelijke of lichamelijke toestand. In een dergelijk geval kan een mentor beslissingen nemen over de verzorging, verpleging, behandeling of begeleiding van de betrokkene. Zoveel mogelijk samen met de betrokkene want: 'Zorgen doen we samen'.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hoorn, Zwaag
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Socad | Mentorhulp.nl

  Mentorhulp.nl is onderdeel van Socad, Sociale & Administratieve hulpverlening. De mentor bij Mentorhulp.nl is Dorien Wesseling, 39 jaar oud, woonachtig in Zwaag, Noord-Holland.

  Dorien heeft ruim 17 jaar ervaring in de zorg. Zowel op de werkvloer als in het management, HBO+ gediplomeerd en in het bezit van het diploma Hoger Management Zorg & Welzijn.  

  'Het werken in de Zorg is mijn passie... Om steeds verrast te worden door het leven en te ontdekken dat achter iedere ruwe bolster een prachtig diamantje verscholen gaat. De ene glinstert nog mooier dan de ander... Soms moet je er iets meer moeite voor doen om het te zien, maar allemaal uniek!Het proces vanaf het leren kennen, een vertrouwensband opbouwen, afstemmen op ieders mogelijkheden, helpen bij het maken van de juiste keuzes... Dat is waar ik het voor doe... Dàt is mijn passie.'
  Dorien Wesseling

  Kamer van Koophandel: 
  65164628
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.