|  | 

Mentorschap

Mentorschap is opkomen voor de belangen van andere mensen op het gebied van verzorging, verpleging en welzijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verstandelijk gehandicapte of ouderen die in een zorginstelling wonen. Mensen die zorg krijgen zijn al heel hulpbehoevend, maar wie controleert of ze wel de juiste zorg krijgen?

Daar wil ik voor gaan staan. Ik wil dan ook weten wie ik voor mij heb, hoe die persoon is, was en hoe diegene zijn leven leidde. Van daaruit werk ik verder. Met de persoon in mijn gedachte en hoe diegene zijn leven zelf zou inrichten. Ik raak geboeid door verschillende mensen en hoe mensen denken over bepaalde zaken. Ik sta hiervoor open.

Ieder mens heeft het recht om diens leven naar eigen behoefte en wens in te vullen. Hierbij heb ik regelmatig persoonlijk contact in de omgeving van de persoon zelf.

Ik bied continuïteit. Ik ben niet verbonden aan de zorginstelling en wandel dus mee in iemands leven. Je hebt dan altijd een vast iemand op wie je terug kan vallen. Doordat ik niet verbonden ben aan de instelling, kan ik kritisch meedenken in het belang van de cliënt. Samenwerking met de hulpverlening vind ik een must. Samen kunnen we iemands leven zo makkelijk en prettig mogelijk laten verlopen; gewoon een aangenaam leven. Hierbij bent u bij mij in veilige handen.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Deventer
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Geldzaken op de rit

  Mijn naam is Cindy Frohn, ik geniet ervan om samen met mensen geld en andere zaken op de rit te krijgen. Ik heb daarin een HBO sociaal maatschappelijk achtergrond. Mijn werkervaring en achtergrond in de hulpverlening helpt hierbij.
   

  Kamer van Koophandel: 
  61453250
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.