|  | 

Mentorschap

Een volwassene die te maken krijgt met een beperking, heeft geen mentor nodig. Als het vermoeden bestaat dat iemand, dit zelf niet meer goed kan beoordelen, kan een mentor nodig zijn. In de meeste gevallen is een familielid de aangewezen persoon om deze taak op zich te nemen. Het kan ook zijn dat er geen familie meer is of de familie deze taak niet op zich kan of wil nemen. In dat geval kan de kantonrechter een mentor als wettelijk vertegenwoordiger benoemen.

Er zal dan op het gebied van welzijn, verzorging, verpleging, huisvesting of medisch handelen een mentor nodig zijn. Het mentorschap is bedoeld voor volwassen mensen met bijvoorbeeld een psychische stoornis, verslavingsproblematiek, dementieel beeld of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

KVMB vindt het van belang dat de mentor zoveel mogelijk contact onderhoudt met de cliënt, zijn zorg- en/of hulpverleners en te allen tijde zal proberen in het belang van de cliënt te handelen.

    Direct naar Mentorschap

    Aanvullende informatie

    Type
    Mentorschap
    Kwaliteitslabels

    KVMB

    Mijn naam is Karin Vlug, ik ben zo’n 30 jaar actief werkzaam geweest in de gezondheidszorg.  Naast mijn opleiding ziekenverpleging, heb ik Casemanagement, Bachelor of Social Work (BSW), ouderenzorg, HBO -Financieel zorgverlener en de opleiding RegisterExecuteur afgerond.

    Mijn werkervaring bestaat uit twintig jaar verpleegkunde geriatrie en neurologie. 17 jaar werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Als behandelaar heb ik werkervaring en deskundigheid opgebouwd binnen de neuropsychiatrie, met name met betrekking tot de cognitieve, de psychiatrische en verslavingsproblematiek.

    Ik bied u daarom met veel plezier mijn diensten als zelfstandig mentor, bewindvoerder of curator aan.

    Kamer van Koophandel: 
    56561032
    Delen: 
    Kloppen de gegevens niet (meer)?
    Geef een wijziging door.
    Kloppen de gegevens niet (meer)?
    Geef een wijziging door.