|  | 

Mentorschap

Het kan zijn dat u niet meer in staat bent om uw persoonlijke belangen te behartigen. Een mentor kan deze beslissingen met betrekking tot verzorging, verpleging en begeleiding dan overnemen. Een mentor zorgt ervoor dat uw persoonlijke belangen zo goed mogelijk worden behartigd. Over financiële zaken mag een mentor geen beslissingen nemen.

De aanvraag voor mentorschap moet ingediend worden bij de rechtbank. Mocht u beschermingsbewind én mentorschap willen aanvragen, dan kunt u dit het beste gelijktijdig bij de rechtbank aanvragen. Finducia voert geen mentorschappen uit, wij kunnen u wel doorverwijzen.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Groningen
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging

  Finducia

  Finducia is ontstaan door het samensmelten van twee woorden, namelijk: Fiducia, dat in het Latijn ‘vertrouwen’ betekent en Fin van financiën. Finducia: ‘Vertrouwen in financiën’. Finducia is het bedrijf van Matthijs Bolt. Negen jaar werkervaring als bewindvoerder bij twee bewindvoeringskantoren inspireerden hem om zijn eigen bedrijf in financiële hulpverlening te beginnen. Door de kleinschaligheid van zijn bedrijf kan Matthijs persoonlijke aandacht en een directe aanpak garanderen.
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.