|  | 

Mentorschap

Voor Mentorschap biedt professioneel mentorschap aan kwetsbare mensen in de maatschappij. Iedereen verdient het om te wonen of te verblijven op een plek waar je je fijn voelt, kunt zijn wie je bent en waar je de best passende zorg, behandeling, ondersteuning of begeleiding krijgt.

    Direct naar Mentorschap

    Aanvullende informatie

    Dekkingsgebied(en)
    Meppel

    Voor Mentorschap

    Mijn naam is Aafke Annema. ‘Client centraal’ omdat hij/zij het uitgangspunt is waarvoor ik als mentor optreed. ' 'Cliëntvolgend’ omdat ik het belangrijk vind om voor langere tijd bij de cliënt betrokken te kunnen zijn en de cliënt te volgen in zijn/haar traject, waarbij vertrouwen van de cliënt in de mentor essentieel is.

    Om de belangen van iemand goed te kunnen behartigen vraagt mentorschap naast een zekere mate van objectiviteit, tevens betrokkenheid. Ik vind dat de invulling van mentorschap maatwerk is. Om dit vorm te geven, zijn mijn ruime werkervaring en kennis binnen de sector zorg en welzijn van toegevoegde waarde.

    Voor Mentorschap biedt gegarandeerde bereikbaarheid en waarneming voor de cliënt en betrokkenen. Ik werk vanuit de kwaliteitseisen voor de professionele mentoren, vanuit een vakkundige achtergrond, waarbij het persoonlijk contact voorop staat.

    Kamer van Koophandel: 
    68745494
    Delen: 
    Kloppen de gegevens niet (meer)?
    Geef een wijziging door.
    Kloppen de gegevens niet (meer)?
    Geef een wijziging door.