|  | 

Mentorschap

Bij mentorschap draait het alleen om persoonlijke zaken, zoals verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Mentorschap gaat niet over geld en over goederen. Een mentor kan zelfstandig beslissingen nemen voor iemand die dat zelf niet meer kan. Bij deze beslissingen staat de wens van de cliënt centraal. Een mentor wordt bijvoorbeeld benoemd voor mensen met een verstandelijke beperking, dementerende ouderen en psychiatrische patiënten.

Maar ook voor mensen die tijdelijk om andere redenen niet goed voor zichzelf kunnen zorgen. Samen met de cliënt waakt de mentor erover dat er steeds de beste zorg wordt gegeven. Nu en in de toekomst.

Bureau Klein Robbenhaar wil mensen graag deze zorg uit handen nemen en komt op voor hun belangen.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Losser
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Bureau Klein Robbenhaar

  Bureau Klein Robbenhaar is een éénmansbedrijf. Mijn naam is Annemarie Besselink–Klein Robbenhaar en ik heb 30 jaar lang ervaring opgedaan op diverse gebieden in een zorgstelling. Een aantal jaren terug heb ik ervoor gekozen een nieuwe uitdaging aan te gaan en mijn kwaliteiten aan te bieden in de vorm van particuliere begeleiding. Door het geven van persoonlijke zorg en aandacht aan de cliënt ervaar ik meer voldoening in de uitvoering van mijn werkzaamheden.

  Ik voer de 3 B’s hoog in het vaandel:

  • Betrouwbaar: afspraak is afspraak
  • Betrokken: ik ga voor persoonlijke aandacht van de cliënt
  • Bereikbaar: omdat ik een éénmansbedrijf ben is er sprake van korte lijnen en onderhoud ik zelf het contact.

  Kamer van Koophandel: 
  8190504
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.