|  | 

Mentorschap

Mentorschap gaat vaak samen met beschermingsbewind. Na gedegen onderzoek wordt een mentor aangewezen door de kantonrechter. Hij treedt op als wettelijke vertegenwoordiger voor cliënten die zelf niet bekwaam zijn om zorgtaken te regelen. De mentor neemt beslissingen over gezondheid en welzijn.

Hierbij zal de mentor (wanneer nodig) ondersteund worden door deskundigen. Als vertrouwenspersoon bezoeken wij u regelmatig om uw wensen en behoeften helder te krijgen. In overleg met u ondernemen wij de gewenste stappen tot de juiste zorg.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Gouda, Rosmalen, Zwolle
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging

  Langhenkel Bewindvoering & Schuldmanagement B.V.

  Onze ervaren en gecertificeerde bewindvoerders / curatoren bieden u een uitgebreid dienstenpakket aan. Wij helpen u door de brij van financiële zaken waarmee mensen te maken kunnen krijgen, zoals het aanvragen van toeslagen, subsidies, uitkeringen en schuldsaneringsregelingen. Door ons uitgebreide netwerk bij maatschappelijke instellingen, gemeentes, woningbouwverenigingen, kredietbanken, energiebedrijven en deurwaarders komen we snel tot concrete oplossingen.
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.