|  | 

Mentorschap

Mentorschap is een beschermingsmaatregel die opgelegd wordt door de kantonrechter en uitgevoerd wordt door een natuurlijk persoon, bijvoorbeeld een familielid, of in ons geval door een professional van SimonsMentorschap.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Maastricht
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  SimonsMentorschap

  Mensen die anders denken, anders doen of gewoon anders zijn. Die mensen hebben onze interesse. Wat wij nastreven is de ander in zijn of haar waarde te laten. Laten merken dat mensen anders mogen en kunnen zijn. Daar kunnen zij kracht uithalen, om beter te kunnen leven in onze maatschappij.

  Ons motto is: it’s ok to be different. 
  SimonsMentorschap staat voor professioneel mentorschap, gericht op mensen met een verstandelijke beperking, psychische en/of psychiatrische problematiek, niet aangeboren hersenletsel, dementie of een combinatie van deze factoren. Door de jarenlange ervaringen op bovenstaande gebieden en de (bij)scholingen kan SimonsMentorschap u de juiste belangenbehartiging op maat geven. Wij werken op basis van openheid, eerlijkheid en transparantie. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Uiteraard werken wij nauw samen met de bewindvoerders, die uw financiën beheren.

  Kamer van Koophandel: 
  62481339
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.