|  | 

Mentorschap

Het kan het gebeuren dat iemand niet meer in staat is zelf te beslissen over verzorging, verpleging en behandeling. Of iemand mag hierover om welke reden dan ook, niet meer zelf beslissen. Een mentor neemt die beslissing – zo mogelijk – in samenspraak met de betrokkene.

Door de veranderende samenleving en de door te voeren bezuinigingen in de zorg, zullen mensen steeds langer thuis wonen. Daardoor zal de groep kwetsbare cliënten steeds groter worden. Het kan gaan om dementerenden, verstandelijk gehandicapten en psychiatrische of comateuze patiënten.

Familie die dit voor u over kan nemen kan heel prettig zijn, soms is het ook niet wenselijk. Dan kan een professionele mentor de oplossing voor u zijn. Mentorschap is bedoeld voor mensen die hun persoonlijke belangen niet meer kunnen behartigen.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Flevoland, Friesland, Gelderland
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Windkragt10

  Na een groot aantal jaren te hebben gewerkt binnen de gezondheidszorg, werd het tijd voor iets anders. Toch wilde ik iets binnen de zorg blijven doen, maar niet meer alleen de handen aan het bed. Mijn beslissing om mentor / bewindvoerder te worden komt uit mijn wens iets voor een ander te doen, omdat ik om mensen geef. Zorg inhoudelijk heb ik heel erg veel ervaring waaronder: gehandicapten zorg, zorg voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, psychiatrie en binnen de thuiszorg. Ik weet waar binnen de zorg de knelpunten liggen, weet ook wat kwaliteit van leven voor mensen inhoud.

  Missie en visie
  Respect, betrokkenheid, samen doen en transparantie zijn mijn kernbegrippen. Windkragt10 behartigt de financiële belangen van mensen die hiertoe zelf niet meer in staat zijn. En biedt ondersteuning bij zaken omtrent verzorging, wonen en welzijn.

  Werkgebied
  Daar ik het belangrijk vind om mensen persoonlijk te kunnen ontmoeten is een maximale reisafstand tot mijn clienten 1 uur. Globaal gezegd Flevoland, een stuk van Friesland en Overijssel
   

  Kamer van Koophandel: 
  63783819
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.