Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Mentorschap Nieuwe Waterweg-Noord, Lansingerland, Capelle & Krimpen a/d IJssel

Mentorschap is bedoeld voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen en geen familie of anderen hebben om op terug te vallen. Het gaat om meerderjarige personen die door hun ziekte of beperking in bepaalde situaties moeite hebben met het begrijpen van informatie en het nemen van beslissingen. Voor hen is het ingewikkeld de regie te houden wanneer het gaat over hun verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. Een mentor helpt hen daarbij.

  Direct naar Mentorschap Nieuwe Waterweg-Noord, Lansingerland, Capelle & Krimpen a/d IJssel

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Capelle aan Den IJssel, Krimpen aan Den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Schiedam, Vlaardingen
  Type
  Mentorschap
  Door wie
  Professional
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging

  Stichting Mentorschap Rotterdam e.o.

  Stichting Mentorschap Rotterdam e.o. werft, selecteert en schoolt vrijwilligers voor het mentorschap. Stichting Mentorschap bemiddelt bij het vinden en inzetten van een mentor bij meerderjarigen die door een geestelijke en/of lichamelijke beperking geen besluiten kunnen nemen op het gebied van behandeling, verpleging, verzorging en begeleiding. Stichting Mentorschap geeft informatie en advies over het mentorschap. Stichting Mentorschap bemiddelt en coördineert desgewenst bij de aanvraag en de afhandeling van de nodige formaliteiten voor de rechtbank.

  Kamer van Koophandel: 
  24313216
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.