|  | 

Mentor, voor behartiging van persoonlijke belangen

Een mentor behartigt de persoonlijke belangen als iemand dat zelf niet meer kan. Het gaat hierbij niet om het beheer geld geld of goederen, maar om beslissingen op het gebied van de persoonlijke verzorging, verpleging en behandeling. Vaak nemen familieleden of behandelend artsen het initiatief om een mentor in te schakelen.

Zoekt u een mentor? Bewindvoerderskantoor Hamming is mentor voor demente ouderen, psychiatrische patiënten en mensen met een verstandelijke beperking. Onze ervaring helpt ons om u terzijde te staan.

Mentorschap wordt vaak gecombineerd met bewindvoering. Ook daarmee kunnen wij u helpen. Is de zorg voor de financiën al op een andere manier geregeld, dan werken we graag samen om de belangen van onze cliënt optimaal te behartigen.

 

  Direct naar Mentor, voor behartiging van persoonlijke belangen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Hamming Bewindvoering B.V.

  Bewindvoerderskantoor Hamming uit Amersfoort is geregistreerd bij alle rechtbanken en voldoet aan alle kwaliteitsnormen en wettelijke eisen. Onze werkwijze en aanpak is discreet en doelgericht. Integriteit, nauwe persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid en oog voor uw individuele situatie vormen de kern van onze dienstverlening. Voor onze dienstverlening hanteren wij de vastgestelde tarieven volgens LOVCK.

  Kamer van Koophandel: 
  71286144
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.