|  | 

Hulp bij dementie thuis

Maartje is actief op het gebied van dementie zorg. Zo werken wij intensief samen met andere zorgaanbieders om de begeleiding van mensen met geheugenproblemen thuis te verbeteren. Een van de activiteiten is het bieden van casemanagement. Een casemanager is een ervaren en goed opgeleide begeleider die preventief begeleiding biedt in de thuissituatie.

Wilt u casemanagement aanvragen of hebt u andere vragen? 
Direct casemanagement aanvragen kan door het formulier aanvraag casemanagement in te vullen via de Maartje-website. U kunt onze casemanagers en wijkverpleegkundigen telefonisch bereiken of via het contactformulier op de Maartkje-website. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze vestigingen.

Maartje is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar!

  Direct naar Hulp bij dementie thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hengelo, Losser, Oldenzaal, Ootmarsum, Tubbergen, Weerselo
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Altijd op de achtergrond aanwezig , Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Dementiezorg
  Voorwaarden

  Een lidmaatschap is niet nodig.

  Zorggroep Sint Maarten

  Maartje biedt ondersteuning op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Of u nu jong bent of al wat ouder. Gezond of zorgbehoevend. Maartje is er voor iedereen! Bovendien: dicht bij u in de buurt en daardoor makkelijk bereikbaar.

  Maartje biedt professioneel en betrokken; thuiszorg, kraamzorg, behandeling en therapie, hulpmiddelen en service. Ook is Maartje actief op het gebied van arbo diensten en bieden wij cursussen en trainingen aan voor werkers in de zorg

  Lijfspreuk van Maartje is heel de mens. Dat wil zeggen: Maartje is er voor iedereen, van elke leeftijd en in elke geestelijke en/of lichamelijke conditie. En ook: Maartje kijkt bij haar dienstverlening altijd naar de mens als geheel. Niet uitgaande van beperkingen, maar juist van wat mensen nog wél kunnen. Dus Maartje is méér dan zorg verlenen en behandelen alleen!

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.